Πρωτιές για Γαρμπή, Ιωαννίδη και Πετριανό στο ILCA 6

Αυτός ο αγώνας ήταν και πρόκριση για την εθνική ομάδα ανδρών του 2023, αλλά και εσωτερική πρόκριση στις Νεάνιδες για το ποια αθλήτρια θα μας εκπροσωπήσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας στη Βραζιλία.

Διοργανωτής ήταν ο Ν.Α.Ο. Λαυρεωτικής, οι άνθρωποι του οποίου έκαναν τα πάντα για να εξυπηρετήσουν τους αθλητές, τους προπονητές και όσους βρέθηκαν στο Λαύριο για τον αγώνα. Πολύ σημαντική ήταν η βοήθεια του Δήμου, του  Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου, του Λιμενικού, πολλών εθελοντών και τοπικών χορηγών.

Στους άνδρες αγωνίστηκαν 36 σκάφη και νικητής ήταν ο Νικόλαος Λάμπρος Γαρμπής

του Ν.Ο.Α.Σ. με 41 βαθμούς. Δεύτερος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ν.Ο.Ε.Φ. με 56 βαθμούς και τρίτος ο Μάριος Σταθάς του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 57 βαθμούς.

Οι ίδιοι νικητές ήταν και στα U21, ενώ στα U19 κέρδισε ο Α. Ιωαννίδης, με δεύτερο τον Μ. Σταθά και τρίτο τον Διονύση Καλπογιαννάκη του Ν.Ο. Καλαμακίου με 62 βαθμούς.

Στα U17 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αδαμάντιος Πετριανός του Ν.Ο.Π. Φαλήρου με 76 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Νεκτάριος Νικόλαος Προκοπίου του ίδιου ομίλου με 91β. και την τρίτη ο Αλέξανδρος Κυφίδης του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 98 βαθμούς.

Στις Νεάνιδες έτρεξαν επτά σκάφη και νίκησε η Ηρώ Κουραβέλου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης με 14 βαθμούς. Ακολούθησαν η Εβελίνα Καραγεώργου του ίδιου ομίλου με 15 βαθμούς και η Μαρί Χριστίνα Μένη του Ν.Α.Ο. Βούλας με 31 βαθμούς,

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας στη Βραζιλία την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης του Ν.Ο.Ε.Φ. και η Ηρώ Κουραβέλου του Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρωτιές, Γαρμπή Ιωαννίδη, Πετριανό, ILCA 6,proties, garbi ioannidi, petriano, ILCA 6