Πρώτη ματιά στο νέο manga του δημιουργού του Bleach

Μια αυτοτελής ιστορία με μαγική χροιά.

Δύο χρόνια μετά το τέλος του δημοφιλούς manga "Bleach", o Tite Kubo επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο με μια νέα ιστορία γεμάτη "Μάγισσες, δράκους και ένα εναλλακτικό Λονδίνο".

Τα νέα έρχονται από το Anime News Network που μας πληροφορεί ότι

το Weekly Shounen Jump της Shueisha αποκάλυψε τον τίτλο και την ημερομηνία έκδοσης της επερχόμενης αυτοτελούς ιστορίας. Το manga θα τιτλοφορείται "Burn the Witch" και η ιστορία του θα εκτυλιχθεί μέσα σε 62 σελίδες. Θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2018 με το 33 τεύχος του Weekly Shounen Jump γιορτάζοντας την πεντηκοστή επέτειο του περιοδικού.

Μπορείτε να απολαύσετε την εικόνα από τον τίτλο από κάτω:

To manga το οποίο ξεκίνησε το 2001 ολοκλήρωσε την πορεία του στις 22 Αυγούστου 2016. Αποτέλεσε την βάση για μία anime σειρά που ολοκληρώθηκε το 2012, 4 anime ταινίες, μυθιστορήματα και video games.

Παράλληλα το κοινό περιμένει με κομμένη την ανάσα την live action μεταφορά της σειράς, με το πρώτο trailer να έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 20 Ιουλίου.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Read more on [SITE_NAME]Μεγάλη ανακοίνωση στα σκαριά για το "Yuri on Ice"Δύο ακόμα εμφανίσεις προστέθηκαν στο "Gintama: The Law is Surely There to be Broken"Φθινοπωρινή πρεμιέρα για το anime "Jojo's Bizarre Adventure Golden Wind"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα