Η Disney κατεβάζει τα ρολά στο στούντιο των "Planes" και "Fairies"

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για τον Μάρτιο ταινία.

Η Disneytoon Studios, η animation ομάδα πίσω από τους τίτλους "Planes" και "Fairies" έκλεισε.

Όπως μαθαίνουμε από το IndieWire η Disney έκλεισε το Glendale, το βασισμένο στην Καλιφόρνια animation στούντιο, την τρίτη ομάδα παραγωγής animation

πέρα από την Walt Disney Animations Studios και Pixar. Η Disneytoon είχε προσωπικό 75 ατόμων, που μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα μεταφερθούν στις άλλες δύο εταιρείες.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Disney στο IndieWire, "Έπειτα από πολύ σκέψη αποφασίσαμε να θέσουμε τέλος στην παραγωγική δραστηριότητα και να κλείσουμε την Disneytoon Studios".

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι η μέχρι στιγμής ατιτλοφόρητη ταινία από την Disneytoon που είχε προγραμματιστεί για τον Μάρτιο 2019 δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Disneytoon μεταξύ άλλων είχε δημιουργήσει μια πληθώρα παραγωγών που προβλήθηκαν κατευθείαν σε βίντεο όπως τα "Mulan 2", "Tarzan 2" και "Bambi 2".

O John Lasseter είχε στο παρελθόν επίβλεψη της Disneytoon αλλά πρόκειται να αποχωρήσει από τις Disney και Pixar στο τέλος της χρονιάς στον απόηχο των κατηγοριών για ανάρμοστη συμπεριφορά που είδαν το φως της δημοσιότητας από το The Hollywood Reporter στο τέλος του 2017.

Η σκηνοθέτης του "Frozen", Jennifer Lee και ο σκηνοθέτης του "Inside Out", Pete Doctor αντικαθιστούν τον Lasseter ως οι νέοι επί κεφαλής των Disney Animation και Pixar αντίστοιχα.

Read more on [SITE_NAME]Η Disney νικάει το αντιμονοπωλιακό καθεστώς και κατακτά (μάλλον) την FoxΟι Disney και Fox δίνουν τα χέρια στα 71,3 δισεκατομμύρια δολάριαΗ Disney αποφασισμένη να πλειοδοτήσει πάση θυσία για την εξαγορά της Fox

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα