Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Ant-Man and the Wasp/Αντ-Μαν και η Σφήκα"

5 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Ο μικροσκοπικός υπερήρωας της Marvel ετοιμάζεται για τη δεύτερη κινηματογραφική του περιπέτεια στο MCU και το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood σας χαρίζουν μοναδικά, συλλεκτικά δώρα από την ταινία "Ant-Man and the Wasp/Αντ-Μαν και η Σφήκα"!

Το sequel του Ant-Man, το οποίο ανακοινώθηκε μόλις τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας

του το 2015, έρχεται από τον Peyton Reed (The Breaku-Up, Bring it On), σκηνοθέτη και της πρώτης ταινίας, με τις δύο σεναριογραφικές ομάδες να αποτελούνται από τους Chris McKenna και Erik Sommers, και Paul Rudd, Andrew Barrer και Gabriel Ferrari. Η ταινία διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Captain America: Civil War" (2016), όπως ακριβώς και τα "Black Panther", "Avengers: Infinity War" και "Spider-Man: Homecoming", κι αποτελεί την 20η ταινία του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, όπως και κομμάτι της Τρίτης Φάσης.

Το cast της νέας ταινίας της Marvel αποτελείται από τους Paul Rudd, Evangeline Lilly, Bobby Cannavale, Michael Peña, Tip "T.I." Harris, Judy Greer, David Dastmalchian, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer και Laurence Fishburne.

Δώρα

5 set μπρελόκ + διπλές καρφίτσες
2 set σημειωματάρια + usb
1 σημειωματάριο

Μετά το τέλος του "Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος", ο Scott Lang έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των επιλογών του ως σούπερ ήρωας, αλλά και ως πατέρας. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει την κανονική του ζωή του με τις ευθύνες του ως Ant-Man, αντιμετωπίζει μια καινούργια, επείγουσα αποστολή που του αναθέτουν η Hope Van Dyne και ο δόκτωρ Hank Pym. Ο Scott πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή του και να μάθει να μάχεται δίπλα στη Σφήκα, καθώς η ομάδα συνεργάζεται για να ανακαλύψει μυστικά από το παρελθόν.

5 Ιουλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood και σε 3D

Πάρε μέρος

a Rafflecopter giveaway

Read more on [SITE_NAME]Ant-Man and the Wasp - "Wings and Blasters" ClipAnt-Man and the Wasp: Στο προσκήνιο η κινητική ενέργεια της ΣφήκαςΘα αναλάβει ο Fishburne δράση ως Golliath στο "Ant-Man and the Wasp";

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα