Ολική μεταμόρφωση για τον Captain America στο "Avengers 4"

Πρώτη ματιά στο νέο παρουσιαστικό του Chris Evans.

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το επερχόμενο "Avengers 4" που αναμένεται να ολοκληρώσει την αφήγηση που ξεδιπλώνεται εδώ και 22 ταινίες και έφτασε στο απόγειό της με το "Avengers: Infinity War". Όπως μαθαίνουμε από τα Screenrant και τον Twitter λογαριασμό του AJ Designs το επίκεντρο πέφτει στον Captain America

που παρουσιάζεται πολύ διαφορετικός από το πως τον είδαμε στην αναμέτρησή του με τον Thanos.

Αν και ο Steve Rogers δεν εμφανίστηκε τόσο όσο θα ήθελε μεγάλη μερίδα του κοινού στο "Infinity War" το λιγότερο επιμελημένο παρουσιαστικό του με την γενειάδα και την σκοτεινότερη σε τόνους στολή αποτέλεσε αντικείμενο συζητήσεων. Φαίνεται όμως ότι από εδώ και στο εξής ο χαρακτήρας επιστρέφει στο πιο καθαρό παρουσιαστικό του που τον έχουμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Μπορείτε να δείτε το νέο του παρουσιαστικό ακριβώς από κάτω:

More HD Leaks And Promo Arts Of #Avengers4 Characters #CaptainAmerica#BlackWidow#Hulk#Roninpic.twitter.com/GUslLIBUVb

— Aj Designs (@ajdesigns0220) 29 Ιουνίου 2018


Βλέποντας την επιστροφή του χαρακτήρα στην κλασσική του στολή, πολλοί από το κοινό μπορούν να αναγνωρίσουν μια παλαιότερη εικόνα που διέρρευσε στο παρελθόν. Είναι όμως μια καθαρότερη και μεγαλύτερης ευκρίνειας εκδοχή που επιτρέπει στο κοινό να εξετάσει με ευκολία τις λεπτομέρειες. Όπως για παράδειγμα τον σιδηρόπλεχτο θώρακα που φαίνεται να κοσμεί τη νέα του στολή και περιλαμβανόταν και στην εκδοχή που είδαμε στο "Infinity War".

Μπορεί να είναι μια απλή αισθητική αλλαγή ή να αποτελεί παροχή του Tony Stark που έχει δείξει την τάση του να αναβαθμίζει τις στολές των συνεργατών του. Είτε πρόκειται για την στολή του Spider-Man είτε για τις αναβαθμίσεις στην War Machine στολή του Rhodey.

Μέχρι στιγμή δεν είναι γνωστό το πώς ακριβώς θα εκτυλιχθούν τα γεγονότα στον απόηχο των γεγονότων του "Infinity War". Οι αδελφοί Russo έχουν επιστρέψει στην παραγωγική διαδικασία με τα επιπρόσθετα γυρίσματα να εκτείνονται ολόκληρο το καλοκαίρι. Ξέρουμε όμως ότι στο επίκεντρο θα βρεθούν οι 6 αρχικοί Avengers μαζί με τους επιζήσαντες σύμμαχούς τους αλλά και την Captain Marvel που αναμένεται να κάνει την είσοδο της στους κινηματογράφους στις 8 Μαρτίου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και εξελίξεις.

Read more on [SITE_NAME]Avengers 4: Ορίστηκαν τα αποκαλυπτήρια του τίτλουΜε σπασμένα φτερά πάλεψε ο Hawkeye για το "Avengers 4"Επιβεβαιώθηκε ότι ο Adam Warlock δεν θα είναι στο Avengers 4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα