Πρωταγωνιστές του "Sons of Anarchy" θα εμφανιστούν στο "Mayans M.C"

Με flashbacks θα θυμηθούμε γνωστούς χαρακτήρες

Οι φαν του "Sons of Anarchy" είχαν ξεσηκωθεί και μόνο στην ανακοίνωση της spin-off σειράς με τίτλο "Mayans M.C.", που έχει αναλάβει το FX. Οι νέες πληροφορίες που μιλούν για την επανεμφάνιση γνωστών χαρακτήρων στη νέα σειρά ακούγονται εξαιρετικά ευοίωνες.

Έχουμε ήδη ακούσει για γυρίσματα με αλλαγές και πιλοτικό επεισόδιο, ενώ έχουμε δει και ένα πρώτο trailer από την ερχόμενη σειρά, κατά τη διάρκεια του SDCC 2018. Πλέον, γνωρίζουμε πως στη σειρά μερικά flashbacks θα

επανεμφανίσουν γνωστούς χαρακτήρες, σύμφωνα με το EW.

Κατά τον δημιουργό της σειράς Kurt Sutter, τα flashbacks στο νέο show θα του δώσουν τη δυνατότητα να φέρει πίσω κάποιους χαρακτήρες, αλλά δεν σκοπεύει να περιπλέξει την ιστορία. "Δεν θέλω να τα μπερδέψω με αυτή τη μυθολογία [του Sons of Anarchy]", δήλωσε και συμπλήρωσε, " Αυτή η μυθολογία μπορεί να ζήσει στη φαντασία. Αλλά οι αναδρομές δεν θα έχουν θέση στο τι συμβαίνει τώρα".

Μία ηθοποιός που πρόκειται να επιστρέψει είναι η Katey Sagal, η οποία θα αναβιώσει τον ρόλο της ως Gemma Teller Morrow για το "Mayans M.C.". Δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα άλλοι ηθοποιοί του "Sons of Anarchy" που θα βρεθούν στο cast του "Mayans M.C.", αλλά ο Sutter έχει βλέψεις και για τον πρώτο σύζυγο της Gemma, τον John Teller, και για την προϊστορία του. "Μου αρέσει η ιδέα να φτιάξω το πρώτο 10ο ενός prequel", δήλωσε σχετικά.

Προσοχή στα spoilers από το "Sons of Anarchy"

Μέχρι στιγμής, για το "Mayans M.C." και το περιεχόμενο του έχουμε πάρει μια ιδέα από την επίσημη σύνοψη.

"Το Mayans MC τοποθετείται μετά τον θάνατο του Jax Teller, όπου ο EZ Reyes, μόλις έχει βγει απ' την φυλακή και αποτελεί προοπτική για τους Mayan MC στα σύνορα Καλιφόρνιας- Μεξικού. Τώρα ο EZ πρέπει να δημιουργήσει τη νέα του ταυτότητα στην πόλη όπου κάποτε ήταν ένα αγόρι και μπορούσε να κυνηγήσει το Αμερικανικό Όνειρο".

Οι Mayans ήταν μια από τις ομάδες στο "Sons of Anarchy", που πλέον θα έχει τον βασικό ρόλο. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούν οι Edward James Olmos, JD Pardo, Sarah Bolger, Clayton Cardenas, Richard Cabral, Michael Irby, Raoul Trujillo, Antonio Jaramillo και Carla Baratta.

Στις 4 Σεπτεμβρίου η σειρά θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο FX και θα προσφέρει δέκα επεισόδια με την πρώτη της σεζόν στο κοινό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Σκοτεινή και φιλόδοξη η πρώτη σεζόν του "Mayans MC"SDCC 2018: Πρώτο trailer για το "Mayans MC", το spin-off του "Sons Of Anarchy"Mayans MC: To FX αναλαμβάνει το spinoff του "Sons of Anarchy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
sons of anarchy/protagonistes/fotos
Τυχαία Θέματα