Νέα πνοή δίνει το Showtime στην Heddy Lamar μέσω της Gal Gadot

Η μαγεία του κλασικού αμερικανικού κινηματογράφου έρχεται στην μικρή οθόνη.

Μετά τον ρόλο της ως Diana Prince ή όπως αλλιώς είναι γνωστή Wonder Woman, η Gal Gadot φαίνεται ότι θα υποδυθεί μια εμβληματική φιγούρα του αμερικανικού κινηματογράφου.

Όπως μαθαίνουμε από το Variety πρόκειται για την Hedy Lamarr, της οποίας η ζωή και καριέρα θα μεταφερθούν σε τηλεοπτική σειρά από το Showtime.

Η Gadot, που φαίνεται να είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσει την συμφωνία της με το δίκτυο, δεν θα αναλάβει μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά επίσης και καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού.

Στην παραγωγική διαδικασία θα την συντροφεύει η Sarah Treem ("Τhe Affair") που θα αναλάβει επίσης καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού και παράλληλα θα επιμεληθεί το σενάριο. Ως εκτελεστικoί παραγωγοί θα συμμετάσχουν τόσο ο Warren Littlefied που έχει δουλέψει σε δημοφιλείς σειρές όπως τα "The Handmaid's Tale" και "Fargo" αλλά και ο σύζυγος της Gadot, Jaron Varsano.

Αν και το Showtime μέχρι στιγμής δεν έχει αναλάβει επίσημα την σειρά, αν όλα πάνε καλά θα ανήκει στην κατηγορία μίνι σειρών.

Η γεννημένη στην Αυστρία Hedy Lamarr πέρα από σύμβολο του κινηματογράφου με εμφανίσεις σε κλασσικές και αγαπημένες ταινίες όπως τα "Samson and Delilah", "Boom Town" και "Come Live With Me" είχε επιτεύγματα και στον τομέα των επιστημών συμμετέχοντας στην εφεύρεση του σήματος μεταβαλλόμενων συχνοτήτων που έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στους Συμμάχους κατά την διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μέχρι την προβολή της σειράς στα άμεσα σχέδια της ηθοποιού φαίνεται να είναι το "Wonder Woman: 1984" που θα μας μεταφέρει στο παρελθόν της Diana πριν τα γεγονότα της "Justice League" και μετά από αυτα της πρώτης ταινίας.

Το "Wonder Woman 1984" αναμένεται να προβληθεί στις 1 Νοεμβρίου 2019.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα τηλεοπτικά νέα και κινηματογραφικές εξελίξεις.

IGN GreeceΈρχεται νέα σειρά-ντοκιμαντέρ από τον LeBron JamesΣτο ζενίθ έφτασε η μυστικοπάθεια για τη νέα σειρά του ShowtimeΟ Benedict Cumberbatch σε νέα σειρά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα