Προχωράει για μεσοεπιθετικό η Ένωση

Το πρόβλημα τραυματισμού του Λούκας Μπογέ φαίνεται πως οδηγεί την ΑΕΚ σε νέα αναζήτηση μεσοεπιθετικού, προκειμένου να καλύψει το κενό του Αργεντινού, όσο διάστημα θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» μελετούν ήδη ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωση μιας μετεγγραφής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ήθελε να έχει τον παίκτη διαθέσιμο για τους αγώνες του επόμενου
γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, καθώς ο Μπογέ θα απουσιάσει στην καλύτερη των περιπτώσεων, περίπου τρεις εβδομάδες. Ο Αργεντινός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να αποφύγει το χειρουργείο. Αν δεν τα καταφέρει τότε η απουσία θα είναι πολύμηνη.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μετά τη ρεβάνς με τη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ, όταν και θα μελετηθούν αναλυτικότερα οι διαθέσιμες λύσεις που υπάρχουν για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η πορεία αποθεραπείας του Μπογέ, καθώς αν διαπιστωθεί πως θα γλιτώσει το νυστέρι, τότε δύσκολα θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή.
Keywords
Τυχαία Θέματα