Γεννημένος για ανατροπές! – VIDEO

Στα ημιτελικά του Rogers Cup ο Ράφαελ Ναδάλ μετά από ανατροπή του σκορ επί του Μάριν Τσίλιτς στον τελευταίο προημιτελικό

Tίποτα δεν “φτιάχνει” περισσότερο τον Ράφαελ Ναδάλ από την πρόκληση μιας ανατροπής..

Ο Ισπανός, παρότι δεν ξεκίνησε καλά το ματς και έχασε με σχετική άνεση το εναρκτήριο σετ από τον πολύ δυνατό Μάριν Τσίλιτς, δεν πτοήθηκε και με μεθοδευμένη στρατηγική, πανηγύρισε τη νίκη με 2-6, 6-4, 6-4 επί του Κροάτη, εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για τους “4” καλύτερους

του Τορόντο.

Εκεί, τον περίμενε ο Κάρεν Κατσάνοφ μετά τη σπουδαία και επιβλητική νίκη του Ρώσου με 6-3, 6-1 επί του Ρόμπιν Χάασε.

Η νίκη του Ναδάλ και η πρόκριση στα ημιτελικά, έκαναν τον Ναδάλ τον πρώτο τενίστα που εξασφαλίζει και μαθηματικά την συμμετοχή του στο φετινό ATP Finals του Λονδίνου.

Ο 32χρονος Ισπανός, δεν ξεκίνησε καλά το ματς, όμως όσο εξελισσόταν η αναμέτρηση και αποκτούσε ρυθμό, έβρισκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει και σε πολλές περιπτώσεις να “σαμποτάρει” το παιχνίδι του αντιπάλου του.

Ο Τσίλιτς ήταν κυρίαρχος στο εναρκτήριο σετ με επιθετικά χτυπήματα, πολλούς winners, μόνιμος κίνδυνος στα service game του Ράφα και με ένα σερβίς που δεν επέτρεψε στο Νο1 του κόσμου να τον απειλήσει!

Έτσι, το 6-2 ήρθε φυσιολογικά, όμως ήταν δεδομένη η απάντηση του Ναδάλ…

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/08/nadal-cilic-toronto18.mp4

Ο Ισπανός ανέκαμψε άμεσα, βελτίωσε κατά πολύ τα ποσοστά του στο σερβίς, γύρισε περισσότερες μπάλες, μίξαρε το παιχνίδι με drop και βαθιές μπάλες και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-3 στο 2ο σετ!

Ο Τσίλιτς δεν του επέτρεψε να σερβίρει για την ισοφάριση, όμως ο Ναδάλ ήταν αποφασισμένος και με νέο break στο 10o game, έκανε το 6-4 και το 1-1 στα σετ, σε μια πολύ ωραία βραδιά στο Τορόντο.

Με τη ψυχολογία υπέρ του, ο Ναδάλ δεν κινδύνεψε καθόλου στο 3ο σετ και είχε πάντα στην πίεση τον Μάριν Τσίλιτς o οποίος, στο κρίσιμο σημείο, δεν άντεξε…

Ο Ράφα έκανε το χρυσό break την ώρα που ο αντίπαλός του σέρβιρε στο 4-5 για να παραμείνει στο ματς και μετά από 2 ώρες και 20 λεπτά, ολοκλήρωσε την ανατροπή του!

H αναμέτρηση με τον Κατσάνοφ είναι προγραμματισμένη στο βραδινό πρόγραμμα του Σαββάτου (03:00GR-COSMOTE Sport 6HD) ενώ ο πρώτος ημιτελικός Τσιτσιπάς-Άντερσον είναι για τις 22:00GR-COSMOTE Sport 6HD.

Nαδάλ και Κατσάνοφ θα αναμετρηθούν για 4η φορά, με τον Ισπανό να έχει το απόλυτο των νικών 3-0.

Ο Ράφα είναι το μεγάλο φαβορί για τον 33ο τίτλο Masters της καριέρας του και 4ο στο Rogers Cup (2005, 2008, 2013).

ROGERS CUP DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Γεννημένος για ανατροπές! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα