Εντείνονται οι επαφές για επιθετικό

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει προχωρήσει ήδη ορισμένες περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταλήξουν οι «πράσινοι» στον εκλεκτό, που θα αποκτηθεί για την ενισχύσει τη γραμμή κρούσης. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Γιώργο Δώνη, με τον οποίο μελετούν όλες τις περιπτώσεις και θέλουν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει ο παίκτης που θα αποκτηθεί να δώσει άμεσα λύσεις στο «τριφύλλι»
και παράλληλα να κάνει τη διαφορά τη νέα σεζόν. Αυτή θα είναι η μοναδική μετεγγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, που δικαιούται να κάνει το «τριφύλλι» και για αυτό τον λόγο, τόσο ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο Έλληνας προπονητής είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η προσοχή του Νταμπίζα έχει στραφεί στην αγγλική αγορά, όπου έχει πλέον στα χέρια του ορισμένα ονόματα ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τις ομάδες τους, μετά το τέλος των μετεγγραφών στο νησί. Στη λίστα του Νταμπίζα βρίσκονται και ορισμένοι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξετάζονται από τον Γιώργο Δώνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα