Ματιές στον Αλεσάμι από τον ΠΑΟΚ

Στον Χαϊτάμ Αλεσάμι έχει στραφεί η προσοχή του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν εντάξει το όνομα του 27χρονου Νορβηγού μπακ στη μετεγγραφική τους λίστα και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτησή του τις προσεχείς ημέρες. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής με ρίζες από το Μαρόκο αγωνίζεται στην Παλέμο, με την οποία δεσμεύεται έως το 2019. Επίσης, είναι
16 φορές διεθνής με τη Νορβηγία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς δε θέλει να στηρίζεται μόνο στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η μοναδική λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Αυτό φαίνεται πως πηγαίνει πίσω το θέμα του Πόντους Βέρνμπλουμ για τον ΠΑΟΚ, καθώς οι «ασπρόμαυροι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Σουηδός μέσος από την πλευρά του προσπαθεί να έχει νέες επαφές με τον ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που ο μάνατζέρ του συζητάει και με τη Γαλατάσαραϊ. Οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να τρέξουν τα μετεγγραφικά ζητήματα της ομάδας, μετά τη ρεβάνς με τη Σπαρτάκ στη Μόσχα.
Keywords
Τυχαία Θέματα