Τόμιτς: «Πάμε για δύο νίκες στην Κωνσταντινούπολη»

Τα playoffs της Euroleague βρίσκονται προ των πυλών και ο Άντε Τόμιτς έδωσε το σύνθημα για νίκες της Μπαρτσελόνα στα δύο πρώτα παιχνίδια με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Κροάτης σέντερ αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το έργο των «μπλαουγκράνα» και στάθηκε στην εμπειρία που διαθέτει ο προπονητής τους, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Θα είναι μια πολύ ισορροπημένη σειρά, μιας και είδαμε διαφορετικά στοιχεία στα δύο ματς που παίξαμε εναντίον τους φέτος. Πολλή τακτική, πολλές
αλλαγές ρυθμού και στα τελευταία ματς στην Ισπανία δε σκεφτόμασταν την Εφές», δήλωσε αρχικά ο Τόμιτς.

Για τα ματς της Πόλης: «Θεωρώ, ότι και τα δύο ματς θα είναι εξαιρετικά δύσκολα και για εμάς είναι σημαντικό να βρισκόμαστε στα playoffs ακόμη μια φορά, μετά από μερικά χρόνια μακριά από αυτά και είναι η ευκαιρία μας να περάσουμε στο Final Four. Ξέρουμε, όμως, ότι θα είναι περίπλοκη σειρά. Στόχος μας είναι να πάρουμε και τα δύο παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη».

Για τον Πέσιτς: «Είναι σημαντικό να έχουμε έναν προπονητή με την εμπειρία του Πέσιτς στον πάγκο. Έχει κερδίσει τα πάντα και αυτό είναι το κάτι παραπάνω για την ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα