Παναθηναϊκός: Η 5η θέση τελείωσε στα επεισόδια…

Ο Παναθηναϊκός έχασε τη δυνατότητα να σβήσει την ευρωπαϊκή τιμωρία από φέτος, λόγω των όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Νταμπίζας το ανέφερε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα. Δίχως ν’ αποτελεί άλλοθι για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του Παναθηναϊκού

απέναντι στον ΟΦΗ, ο τεχνικός διευθυντής παραδέχτηκε πως μετά τα γεγονότα κόντρα στους «ερυθρόλευκους» και τη διακοπή του αγώνα, τελείωσαν οι πιθανότητες που υπήρχαν για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης. Επίτευγμα που θα ισοδυναμούσε με επίσπευση διαγραφής της ευρωπαϊκής τιμωρίας.

Εξηγώντας στη συνέχεια την κοινή απόφαση για πλάνο αξιοποίησης των επόμενων αγώνων της Super League: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας οργανισμός που λειτουργεί συνεχώς με συγκεκριμένα πρότυπα και συγκεκριμένες διαδικασίες, οπότε σ’ αυτήν την εσωτερική λειτουργία αποφασίσαμε μαζί με τον προπονητή να δημιουργηθεί ένα πλάνο για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εναπομείναντα παιχνίδια. Πάντα με γνώμονα και κριτήριο το αγωνιστικό όφελος της ομάδας ομαδικά και ατομικά». Εντάσσοντας, φυσικά, σ’ αυτά και το εντός με τους Κρητικούς!

Για να τα λέμε όλα, μετά από ό,τι έγινε, πολύ φυσιολογικό ν’ αδειάσουν συναισθηματικά οι παίκτες…

The post Παναθηναϊκός: Η 5η θέση τελείωσε στα επεισόδια… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα