Όρθιος στο Βόλο ο Εργοτέλης

Ο Εργοτέλης έφτασε κοντά στην πρώτη του ήττα της σεζόν, όμως ισοφάρισε στο 90' τον Βόλο και παρέμεινε στην κορυφή της Football League.

Οι Βολιώτες που κάνουν εντυπωσιακή πορεία, προηγήθηκαν νωρίς με τον Γκαρσία, όμως οι Κρητικοί παρέμειναν αήττητοι χάρη σε γκολ του Μπρους στο τέλος. Υπέστησαν πάντως την πρώτη απώλεια πόντων μετά από τέσσερις σερί νίκες και την Πέμπτη ο Απόλλων Λάρισας μπορεί να τους
πιάσει στην κορυφή αν κερδίσει στην έδρα του Ηρακλή.

Στο χανιώτικο ντέρμπι, ο Πλατανιάς παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Κισσαμικό και έχασε ευκαιρία να φτάσει τον Εργοτέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη.

Την δεύτερή του ήττα στη σεζόν υπέστη ο Ηρόδοτος, που έχασε εντός έδρας με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου, που πήρε το τρίποντο με γκολ στο τελευταίο λεπτό.

Εντυπωσιακός ο ΑΟΚ, υποχρέωσε τη Δόξα Δράμας στην δεύτερη φετινή ήττα με 3-0 στην Κέρκυρα, ενώ η Παναχαϊκή αρκέστηκε στον πόντο της ισοπαλίας στην έδρα του Αήττητου Σπάτων (1-1).

Η ΑΕ Καραϊσκάκης συνέτριψε με 4-0 τον Αιγινιακό που παραμένει στην ουρά χωρίς νίκη, ενώ η Σπάρτη κέρδισε για πρώτη φορά φέτος επικρατώντας 2-0 εντός των Τρικάλων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Football League (5η Αγωνιστική):

Τετάρτη

Σπάρτη-Τρίκαλα 2-0
(61' Φραγκούλης)

ΝΠΣ Βόλος-Εργοτέλης 1-1
(10' Γκαρσία - 90' Μπρους)

Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή 1-1
(52' Μαρουκάκης - 13' Ελευθεριάδης)

Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-0

ΑΕ Καραϊσκάκης-Αιγινιακός 4-0
(2' Ψιάνος, 22', 60' Κάκκο, 53' Άλεξιτς)

Ηρόδοτος-Απόλλων Πόντου 0-1
(90+3' Καλαϊτζίδης)

ΑΟΚ-Δόξα Δράμας 3-0
(32', 62' Τουράμ, 78' Αποστολίδης)

Πέμπτη

Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας (15:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα