Στο Αμύνταιο η Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου

Στο Αμύνταιο βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης η εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών, έχοντας μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τον 3ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Οι αγώνες του ομίλου, στον οποίο μετέχουν επίσης τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Λευκορωσίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας, θα διεξαχθούν στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας 23 με 25 Νοεμβρίου.

Η συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημαρχείο Αμυνταίου, όπου θα παραστούν
εκπρόσωποι της ΟΧΕ, του Δήμου, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας αλλά και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μενέλαος Δανήλος και αθλήτριες της εθνικής ομάδας.

Στην αποστολή που βρίσκεται στο Αμύνταιο συμπεριλήφθηκαν 17 παίκτριες: Κεπεσίδου, Στουγιανίδου, Μανιά, Καρέλα, Φράγκου, Σαραντάκου (Νέα Ιωνία), Ράτσικα, Βαφειάδου, Ζυγούρα, Γκάτζιου (ΠΑΟΚ), Μούρνου, Μάστακα (Αναγέννηση Άρτας), Ανδρίτσου, Βασιλειάδου (Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών), Καραχαρίση (Φίλιππος Βέροιας), Αργυροπούλου (Πανόραμα), Τσάκαλου (Κριμ/Σλοβενία).
Keywords
Τυχαία Θέματα