Ποτσετίνο: "Να παίξουμε όπως στο Καμπ Νου"

Ποτσετίνο: "Να παίξουμε όπως στο Καμπ Νου"osinteliΤρί, 03/02/2021 - 08:11

Εξαιρετικά δύσκολη περιμένει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Champions League, παρά το σαφές προβάδισμα που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός προπονητής αναγνώρισε το μέγεθος του αντιπάλου και υποστήριξε πως η ομάδα του θα πρέπει να δείξει το ίδιο πρόσωπο που παρουσίασε στο "Καμπ Νου"

για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

"Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, το απίστευτο μπορεί να συμβεί είτε από την θετική είτε από την αρνητική πλευρά. Παραμένει αισιόδοξοι και θετικοί. Προετοιμαζόμαστε για τον επαναληπτικό με την ίδια ψυχολογία που είχαμε πριν τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε άλλη μία νίκη για να προκριθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλες τις δυσκολίες, πνευματικά και σωματικά, όχι μόνο για τον επαναληπτικό αλλά για κάθε αγώνα", δήλωσε ο Ποτσετίνο.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Εξαιρετικά δύσκολη περιμένει ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα για τη φάση των "16" του Champions League, παρά το σαφές προβάδισμα που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Article publish on Τρί, 03/02/2021 - 08:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα