Ποσετίνο: «Δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τη Σίτι»

Ο Μαουρίσιο Ποσετίνο τόνισε πως η Τότεναμ δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Μάντσεστερ Σίτι, μετά την ήττα 1-0 στην αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Ουέμπλεϊ». Ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε και στη χαμένη ευκαιρία του Λαμέλα.

Αρχικά, ο Ποσετίνο υπογράμμισε: «Έχω ξαναπεί ότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την ομάδα μας με τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο με εκείνους. Είναι μια ομάδα που είναι φτιαγμένη για να διεκδικεί τίτλους. Εμείς εστιάζουμε σε άλλα πράγματα,
όχι μόνο στο να κερδίζουμε. Υπάρχει ακόμα διαφορά μεταξύ μας, όχι μεγάλη, αλλά υπάρχει. Εμείς δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός τεχνικός αναφέρθηκε στη χαμένη ευκαιρία του Λαμέλα: «Είδα τη μπάλα να φτάνει στα πόδια του και αμέσως φώναξα γκολ. Βλέποντας όμως το ριπλέι της φάσης, παρατήρησα ότι η μπάλα σκάει πριν φτάσει στο Λαμέλα. Ήταν ένα ωραίο ματς, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Νιώθω περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί, χάσαμε 1-0, όμως σπαταλήσαμε αρκετές ευκαιρίες».
Keywords
Τυχαία Θέματα