Σκέφτεται να εγκαταλείψει το τένις η Ραντβάνσκα!

Η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να σταματήσει το τένις, εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού που δεν την αφήνει να αγωνίζεται όπως η ίδια θέλει…

Μια από τις πιο επιτυχημένες τενίστριες των τελευταίων ετών, με πολλά σκαμπανεβάσματα όμως στην απόδοσή της, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το μέλλον της στο άθλημα.

Η Πολωνή, έχει κατακτήσει 20 WTA τίτλους και έχει φτάσει μέχρι το Νο2 του κόσμου, όμως

το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό της πόδι.

Η 29χρονη, αποκάλυψε πως σκέφτεται την πρόωρη απόσυρσή της από το τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση και οποιαδήποτε εγχείρηση δεν θα βοηθήσει όσο πρέπει. Το αριστερό μου πόδι είναι σαν να μην υπάρχει πια. Δεν το νιώθω καν από ένα σημείο και μετά, μέσα σε μια προπόνηση ή σε έναν αγώνα.

Πολλές φορές ξυπνάω με κράμπες μέσα στον ύπνο μου, δεν με έχει βοηθήσει τίποτε από όσα φάρμακα έχω πάρει μέχρι στιγμής. Ούτε η κορτιζόνη, ούτε τίποτα. Πρέπει να είμαι πολύ υπομονετική στο μέλλον, χρειάζομαι μεγάλη αποθεραπεία ώστε να φτάσω εκ νέου στο 100% μου.

Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν μπορώ πραγματικά να επιστρέψω στο court και αν έχω δυνάμεις να συνεχίσω να παίζω τένις σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν έχω προγραμματίσει ακόμη κανένα τουρνουά μέσα στο 2019, γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν συνεχίσω να παίζω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σκέφτεται να εγκαταλείψει το τένις η Ραντβάνσκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα