Πως είπατε; Ένα προπονητήριο σαν όλα τα άλλα; (pics)

Μια μικρή βόλτα στο προπονητήριο της Ρεάλ Μαδρίτης αρκεί για να καταλάβει πως πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Στο “ciudad Real Madrid”, το οποίο βρίσκεται περίπου 20 λεπτά οδικώς από το κέντρο της Μαδρίτης προπονούνται οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ της βασίλισσας, αλλά και οι ομάδες νέων.

Ο οδηγός του ταξί που με πήγε μου διευκρίνισε πως μπορούσε να με αφήσει στην είσοδο του κτιρίου του μπάσκετ, εντούτοις προτίμησα να περπατήσω
τον ανηφορικό δρόμο. Μια ποδοσφαιρική πολιτεία απλώθηκε μπροστά μου: 11 γήπεδα φροντισμένα σαν νεογέννητα και στην γωνία το Estadio Aldredo Di Stefano, το μεγαλύτερο από όλα. Καφετέρια, χώρος για δημοσιογράφους… επ! τι είναι αυτό; Μια παιδική χαρά.

Έξι γήπεδα μπάσκετ περιλαμβάνει το προπονητήριο μπάσκετ της Ρεάλ. Όταν εισήλθα στο χώρο, ο Πάμπλο Λάσο έκανε δηλώσεις και γύρω του αυτοί που ήθελαν έκαναν κάποια έξτρα σουτ. Ένα γήπεδο είχε διαλέξει ο Καμπάσο, άλλο ένα οι Τόμπκινς, Ράντολφ, ένα ο Γκαμπριέλ Ντεκ, παραδίπλα δούλευε ο Κούζμιτς.

Συμφωνήσαμε με τον υπεύθυνο τύπου της Ρεάλ πως την επόμενη φορά θα μου επιτρέψει να ρίξω μια ματιά στα αποδυτήρια, για χάρη του novasports.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα