Το God of War κάνει μικρό tease μέσα από theme του PS4

Ragnarok is coming...

Η Sony Santa Monica κυκλοφόρησε ένα dynamic theme του God of War για το PS4, ενόψει της επετείου του παιχνιδιού, όπου φαίνεται να μας προετοιμάζει για κάτι νέο.

Το theme περιλαμβάνει μία εικόνα του Kratos και του Atreus, να κάθονται σε μία βάρκα παρατηρώντας

το World Serpent και τον Temple of Týr. Όμως με μια πιο προσεκτική ματιά μπορείτε να δείτε μία έκφραση σκαλισμένη στο πλάι της βάρκας. Ένας fan στο Reddit (μέσω GamesRadar+) ανακάλυψε ότι η μετάφραση παραπέμπει στο “Ragnarok is coming”.

Η δυσοίωνη αυτή φράση ίσως να σηματοδοτεί την έλευση κάτι νέου για το God of War.

Πρόσφατε ο Cory Barlog, director του God of War, έγραψε στο twitter “Δεν τελειώσαμε εδώ…” αναφερόμενος στο νέο επετειακό theme και τα avatars που έκαναν την εμφάνισή τους στο PSN. Διευκρίνισε επίσης πως δεν έκανε tease κάποιο DLC, αλλά μήπως έκανε tease κάποια ανακοίνωση sequel;

Τα γεγονότα του God of War υπονοούν όχι απλά κάποια συνέχεια, αλλά μία συνέχεια η οποία θα έχει να κάνει με τα γεγονότα του Ragnarok. Βάσει της Νορβηγικής μυθολογίας, το Ragnarok είναι η αντίστοιχη αποκάλυψη, η οποία περιλαμβάνει μία καταστροφική μάχη και τον θάνατο αρκετών θεών, κάτι που ξέρει να κάνει πάρα πολύ καλά ο Kratos. Το συγκεκριμένο κεφάλαιο αποτελεί τέλειο υλικό για τη συνέχεια της σειράς.

Το God of War είχε μία ανεπανάληπτη επιτυχία, σαρώνοντας αρκετά βραβεία. Αν και δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση για κάποιο sequel, θα είναι απολύτως λογικό για τη Sony να προετοιμάζει το επόμενο ταξίδι των Kratos και Atreus.

Αν και το tease του Barlog δεν μας έδωσε κάποια συνέχεια, φαίνεται ότι η Sony θέλει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας στο God of War. Το παιχνίδι κλείνει τον πρώτο του χρόνο στις 20 Απριλίου, οπότε είναι λογικό να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά το Σάββατο. Ευελπιστούμε να μας ετοιμάζουν κάτι στο σύντομο μέλλον.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceGod of War: Baldur Fight PrototypeGod of War: 131 εκατομμύρια δολάρια από ψηφιακές πωλήσεις τον μήνα του λανσαρίσματοςH Sony Santa Monica κάνει προσλήψεις για σχεδιαστές χαρακτήρων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα