Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0: Συνεχίζει πρώτη και αήττητη (hls)

Πόρτο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας 0-0: Συνεχίζει πρώτη και αήττητη (hls)csaranΚυρ, 02/28/2021 - 00:45

Στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Liga Nos η Πόρτο υποδέχτηκε στο "Dragao" την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου παρουσιάζοντας φέτος ένα συμπαγές σύνολο το οποίο δεν έχει ηττηθεί σε καμία από τις 21 αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί

για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο προσπάθησε, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Αντάν χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και να φτάσει τελικά στην νίκη.

Η Σπόρτινγκ είναι στην κορυφή λοιπόν με 55 βαθμούς, 10 περισσότερους από την Πόρτο με τις Μπράγκα και Μπενφίκα να αγωνίζονται αύριο και την Δευτέρα.

Την επόμενη αγωνιστική οι πρωτοπόροι θα υποδεχτούν την Σάντα Κλάρα ενώ οι "δράκοι" θα δοκιμαστούν στην έδρα της Ζιλ Βιθέντε.
 

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Sporting CP - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ δεν έχασε ούτε στο Πόρτο και παραμένει το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 00:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα