Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Σπάνιο! Οι δηλώσεις του Βύντρα μετά το ντεμπούτο του (vid)

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Σπάνιο! Οι δηλώσεις του Βύντρα μετά το ντεμπούτο του (vid)ageorgiΚυρ, 02/28/2021 - 00:00

Ο Λουκάς Βύντρα είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2004 σε μια κίνηση που αποσκοπούσε στο μέλλον και στην μεταγραφή που όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης για μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Στο ντέρμπι με την ΑΕK όλα συνηγόρησαν όμως στο να έρθει πρόωρα το ντεμπούτο του.

Ο Σεϊταρίδης μόλις είχε επανέλθει από τραυματισμό και ήταν ανέτοιμος, ενώ ξαφνικά μια μέρα πριν από το παιχνίδι ο Ρενέ Χένρικσεν σήκωσε

υψηλό πυρετό και τέθηκε εκτός μάχης. Συνεπώς στο κέντρο της άμυνας θα αγωνίζονταν οι Μόρις, Γκούμας, ενώ αριστερά θα ήταν ο Μάρκους Μινχ.

Ο Λουκάς Βύντρα ενημερώθηκε από τον Σουμ πως θα έκανε ντεμπούτο ξεκινώντας στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση για την οποία άλλωστε είχε αποκτηθεί. Παρά το τρακ του στην αρχή της αναμέτρησης, εν συνεχεία παρασύρθηκε από τους υπόλοιπους σε μια μεστή εμφάνιση βοηθώντας εν τέλει στο να έρθει η νίκη για το "τριφύλλι".

Από το αρχείο της NOVA αλιεύσαμε τη συνέντευξή του μετά το παιχνίδι. Την πρώτη του ως παίκτη του Παναθηναϊκού. Δεν έχει δώσει και πολλές από τότε, συνεπώς το βίντεο αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Σπάνιο! Οι δηλώσεις του Βύντρα μετά το ντεμπούτο του Submitted by ageorgi on Σάβ, 02/27/2021 - 15:46 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAO_AEK_010204_SPANIO_DILOSEIS_… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Οι συνεντεύξεις του Λουκά Βύντρα μετριώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θυμηθείτε την πρώτη μετά το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό που ήταν σε ντέρμπι με την ΑΕΚ! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Οι συνεντεύξεις του Λουκά Βύντρα μετριώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Θυμηθείτε την πρώτη μετά το ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό που ήταν σε ντέρμπι με την ΑΕΚ! Article publish on Κυρ, 02/28/2021 - 00:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα