Βανέσα Μπράιαντ: Έτοιμη να δώσει τα ονόματα των αστυνομικών (pic)

Βανέσα Μπράιαντ: Έτοιμη να δώσει τα ονόματα των αστυνομικών (pic) navgouliΣάβ, 02/27/2021 - 23:21

Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα, δεν έχει ξεχάσει και δεν έχει συγχωρήσει τους αστυνομικούς που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τον τόπο που έχασε την ζωή του, ο σύζυγος κι η κόρη της. Ετοιμάζεται με νομικές διαδικασίες να γνωστοποιήσει τα ονόματά τους. 

Οι τέσσερις αστυνομικοί είχαν κυκλοφορήσει κι είχαν μοιραστεί τις τραγικές αυτές φωτογραφίες προσπαθώντας να κερδίσουν δημοτικότητα, ή ακόμα και να... κουτσομπολέψουν μια τόσο τραγική κατάσταση. Η υπεράσπιση

των αστυνομικών ζήτησε από τις αρχές να μην επιτρέψουν να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα, γιατί η ζωή των τεσσάρων αυτών ανδρών αυτομάτως θα τεθεί σε κίνδυνο. 

 

New details about the Kobe Bryant crash photo scandal were unveiled when Vanessa Bryant's lawyers filed an amended complaint in federal court.

Via @lacrimes https://t.co/tNvsyyRQmz — Los Angeles Times (@latimes) February 27, 2021

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off Off ΑΜΕΡΙΚΗ Η χήρα του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα, δεν έχει ξεχάσει και δεν έχει συγχωρήσει τους αστυνομικούς που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τον τόπο που έχασε την ζωή του, ο σύζυγος κι η κόρη της. Ετοιμάζεται με νομικές διαδικασίες να γνωστοποιήσει τα ονόματά τους. Article publish on Σάβ, 02/27/2021 - 23:21 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα