Πότε θα αλλάξεις επιτέλους ρε ΠΑΟΚ;

Αναμενόμενο ήταν ότι θα δυσκολευτεί ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα και αρκετά οργανωμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη το μέταλλο για να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια ειδικά όταν κάτι πάει στραβά.

Στο συγκεκριμένο ματς στα ματς απέναντι στον Αστέρα οι ασπρόμαυροι είχαν και αρκετές απουσίες αλλά και

παίκτες που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν για 90 λεπτά. Ετσι στη θέση των παικτών μπήκαν άλλοι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ δεν κάνουν για μία ομάδα που θέλει διεκδικήσει τίτλους.

Ο ΠΑΟΚ πληρώνει την κακή εκτίμηση του ρόστερ του το καλοκαίρι τις πωλήσεις και τις κακές επιλογές κυρίως στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά (Τσόλακ, Μουργκ, Περέιρα, Νινούα ενώ τον χειμώνα ο Μπάμπα ήρθε αργά και ήταν ανέτοιμος) δεν προσφέρουν αλλά φυσικά και την αλλαγή προπονητή. Άλλος προπονητής την προετοίμασε, άλλος έκανε επιλογές παικτών το καλοκαίρι και άλλος βρίσκεται τώρα στον πάγκο.

Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός που ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει να έχει αγωνιστική ταυτότητα και αναμενόμενα μερίδα του κόσμου του Τύπου αλλά και της ΠΑΕ, θα αρχίσει την αμφισβήτηση στον Πάμπλο Γκαρσία. Όπως άλλωστε έγινε και με τον Φερέιρα, αφού ο προπονητής είναι πάντα ο εύκολος στόχος. Ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ, εκτός από το γεγονός ότι το ρόστερ του δεν έχει την ποιότητα που είχε για παράδειγμα όταν πήρε το νταμπλ (κάποιοι που παίζουν φέτος δεν θα ήταν ούτε τρίτη αλλαγή το 2019) είναι η οργάνωση του. Κάθε χρόνο κάνει τα ίδια λάθη σε όλα τα επίπεδα.

Στις μεταγραφές, στις ανανεώσεις, στη τεχνική ηγεσία, στους ποδοσφαιρανθρώπους που ΔΕΝ έρχονται ή έρχονται και φεύγουν και δεν πλαισιώνουν την ομάδα. Σωστά, λοιπόν, δηλώνει ο Γκαρσία ότι πρέπει να κοιτάμε και το αύριο και ότι μπαίνουν βάσεις στην ομάδα για τη νέα σεζόν (άλλωστε και ο Φερέιρα μετά τις ισοπαλίες με Ατρόμητο και Βόλο είχε δηλώσει πως αυτά τα αποτελέσματα θα είναι αναμενόμενα αφού η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο) καθώς και αυτός γνωρίζει ότι οι δυνατότητες για φέτος είναι περιορισμένες, ωστόσο ποιος εγγυάται ότι θα αλλάξουν όλα αυτά στον ΠΑΟΚ;

Άλλωστε δεν μιλάμε μόνο για έναν τίτλο, ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ απέχει οργανωτικά, πολύ, από το να δημιουργήσει μια ομάδα που να καταφέρει όχι μόνο να φτάσει στην κορυφή, κάτι που έχει κάνει, αλλά να μείνει και εκεί και να μην γκρεμιστεί ότι δημιουργήσει σαν χάρτινος πύργος αμέσως μετά, όπως έγινε ήδη μια φορά.

Υγ: Γιατί δεν πήρε κίτρινη κάρτα ο Σβαμπ με τον ΠΑΣ ώστε να δηλωθεί να απουσιάσει από το ματς με τη Λαμία και όχι στο δύσκολο παιχνίδι με τον Αστέρα; Ποιος πήρε αυτήν την απόφαση;

Υγ2: Δεν είδαμε ποτέ αν το γκολ του Κρμέντσικ, που ακυρώθηκε ήταν πραγματικά οφσάιντ. Αν αυτό συνέβαινε στον Ολυμπιακό ή τον Άρη θα είχαμε ήδη διάβασει δέκα άρθρα, είκοσι ανακοινώσεις και 50 αναρτήσεις για την… εξυγίανση!

Το άρθρο Πότε θα αλλάξεις επιτέλους ρε ΠΑΟΚ; εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα