Πολύ κοντά στην υλοποίηση βρίσκεται η αναβίωση του "Veronica Mars"

Ε, ναι!

Σοβαρές συζητήσεις γίνονται στο Hulu για την ανανέωση της αγαπημένης σειράς "Veronica Mars".

Σύμφωνα με το EW, η συμφωνία για μια νέα σεζόν βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση με τον δημιουργό της σειράς, Rob Thomas, και την πρωταγωνίστρια, Kristen Bell, να επιστρέφουν στους αρχικούς τους ρόλους.

Η Warner Bros.

και η υπηρεσία streaming συζητούν για να καταλήξουν σε μια συμφωνία εδώ και μήνες, η οποία θα λειτουργήσει έτσι ώστε να επιστρέψει η Bell στον ρόλο της ως Veronica, παρά τις υποχρεώσεις που έχει με το κανάλι NBC και τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, "The Good Place".

Μέχρι στιγμής, πολλές λεπτομέρειες παραμένουν άγνωστες, μεταξύ άλλων η πιθανή επιστροφή άλλων ηθοποιών.

Το "Veronica Mars" έτρεξε για τρεις σεζόν μέχρι το 2007. Η σειρά εξιστορούσε τη ζωή της ομώνυμης ηρωίδας, η οποία παράλληλα με τις υποχρεώσεις της στο σχολείο και το πανεπιστήμιο, έλυνε μυστήρια ως ιδιωτικός ντετέκτιβ. To 2014 κυκλοφόρησε και μια ταινία που έδινε τέλος στη σειρά, που είχε σταματήσει πολύ απότομα. Τα έσοδα για την ταινία προήλθαν από τους fans, μέσω της εταιρείας Kickstarter.

Ο Thomas είχε αναφέρει το 2017 ότι ο ίδιος και η Kristen θα ήθελαν να αναβιώσουν το "Veronica Mars" και ήταν σίγουρος ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε στο μέλλον. Ο Thomas είχε ακόμα αναφέρει ότι ίσως η σειρά θα επέστρεφε σε κάποια υπηρεσία streaming, όπως το Netflix και όχι σε κάποια κανάλι, όπως το NBC.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο, όχι μόνο για το "Veronica Mars", αλλά και για ό,τι συμβαίνει στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN Greece Μόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της Disney Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη Ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα