Απογειώνεται η IronHeart σε δική της κόμικ σειρά

To "Ιronhear#1" θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Δική της κόμικ σειρά αποκτά η Ironheart τον προσεχή Νοέμβριο.

Σε συνέντευξη με την Chicago Tribune η ποιήτρια και συγγραφέας θεατρικών Eve L. Ewing συζητά την προσέγγισή της στο επερχόμενο κόμικ της Marvel όπου αναλαμβάνει καθήκοντα σεναριογράφου.

Όπως δήλωσε: "Ανά διαστήματα, σκέφτομαι 'Ο Θεέ μου γράφω για την Marvel'. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απροσδόκητο

και φανταστικό πράγμα που να μου έχει συμβεί".

Εξώφυλλο του "Ironheart #1" δια μέσου Chicago Tribune.

Η σειρά που θα τιτλοφορείται "Ironheart", περιστρέφεται γύρω από μια έφηβη μαύρη γυναίκα από το Σικάγο που είναι εξαιρετικά ευφυής και ονομάζεται Riri Williams ή όπως αλλιώς είναι γνωστή, Ironheart. Μπόρεσε να ανακατασκευάσει μόνη της την στολή του Iron Man χωρίς πόρους από τον Tony Stark ο οποίος όμως καταλήγει να είναι μέντοράς της για σύντομο χρονικό διάστημα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια αναλαμβάνει ο Kevin Libranda και το κόμικ θα επικεντρωθεί κυρίως στην εξερεύνηση της περιοχής του Σικάγο.

Όπως δήλωσε η Ewing, "Οι προηγούμενοι σεναριογράφοι συνεισέφεραν πάρα πολύ αναφορικά με τις αυτοβιογραφικές της λεπτομέρειες. Αλλά ως κάτοικος του Σικάγο, θέλω να μιλήσω για πιο απτά θέματα. Όπως για παράδειγμα πού πήγε η Riri σχολείο; Ποιο λεωφορείο χρησιμοποιεί. Τρώει τηγανητές πατάτες;"

O Ewing δήλωσε ότι η προσθήκη αυτών των στοιχείων είναι κάτι που θα κάνει την Riri μια πλήρη τρισδιάστατη χαρακτήρα.

H είδηση για την εμφάνιση της ηρωίδας τοποθετείται χρονικά στο μακρινό 2016, με την Ironheart να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στο "Iron Man#1" του Οκτωβρίου εκείνης της χρονιάς.

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει η νέα σειρά να κερδίσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού; Πείτε μας την άποψή σας στα σχόλια.

IGN Greece H Marvel αποκαλύπτει το πρώτο κουστούμι του Miles Morales To 'X-Men Disassembled' απειλεί την ύπαρξη των μεταλλαγμένων Πώς η νέα ιστορία προέλευσης του Venom συνδέεται με το Guardians of the Galaxy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα