Λάνγκφορντ: ''Ελάτε στο ΟΑΚΑ!'' (video)

Ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν μετάνιωσε που δεν ήρθε νωρίτερα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και ενθαρρύνει τον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για μια ενδιαφέρουσα σεζόν.

''Ήταν μια δύσκολη σεζόν πέρυσι οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κάνω μια νέα αρχή και προχωράω μπροστά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος,
υπάρχουν πολλά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσα να εκφράσω αλλά είναι η πρώτη μέρα που είμαι εδώ οπότε νιώθω ανυπομονησία και είμαι έτοιμος να δουλέψω», δήλωσε αρχικά ο Αμερικάνος σκόρερ.''

Ακολούθως, μίλησε για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται με… ρυθμούς ρεκόρ: ''Όταν είσαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού αγοράζεις εισιτήριο διαρκείας έτσι κι αλλιώς γιατί πρόκειται για τον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης δεν κάνει την ομάδα, η ομάδα “πουλάει” από μόνη της αλλά για την προσεχή σεζόν θα ήθελα να ενθαρρύνω τον κόσμο να προμηθευτεί τα διαρκείας του γιατί πιστεύω ότι φέτος ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερα “εξοπλισμένος” για το Final 4 από άλλες χρονιές. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα σεζόν με νέες προσθήκες οπότε προμηθευτείτε τα εισιτήρια διαρκείας σας τώρα… Τώρα!''.

Στο φινάλε των δηλώσεών του ο Λάνθφορντ εξέφρασε τον θαυμασμό τους για το κοινό της νέας του ομάδας ενθυμούμενος την ατμόσφαιρα που έζησε στο ΟΑΚΑ στον πέμπτο αγώνα της σειράς των playoffs ως παίκτης της Μακάμπι FOX: ''Είχα ζήσει το ΟΑΚΑ κατάμεστο μια φορά το 2012 όταν ήμουν στη Μακάμπι, στον πέμπτο αγώνα των playoffs, όταν ο Διαμαντίδης και ο Μάικ Μπατίστ έπαιζαν ακόμα και το παιχνίδι είχε πάει στην παράταση. Ήταν ένα απίστευτο παιχνίδι. Ήταν εδώ η οικογένειά μου, η σύζυγός μου, ο μάνατζέρ μου, όλοι ήταν εδώ και είχαν εντυπωσιαστεί από την ατμόσφαιρα. Όσα χρόνια παίζω μπάσκετ ποτέ δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Μου έχει αποτυπωθεί στο μυαλό αυτή η εικόνα οπότε ναι, είμαι έτοιμος!''.
Keywords
Τυχαία Θέματα