God of War: Άγχος προκάλεσε η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού

Μέχρι να έρθει η δεύτερη και βελτιωμένη έκδοση.

Το God of War απεδείχθη μια τεράστια επιτυχία για τη Sony και τη Santa Monica Studios, όμως δεν είχαν εξαρχής όλα τα μέλη της Sony αυτήν την πεποίθηση, όπως αναφέρει το GamesIndustry.biz.

Σε μια συνέντευξη του Cory Balrog με την ιστοσελίδα,

ο ίδιος ανέφερε, πως ο πρόεδρος της Sony "τρομοκρατήθηκε" ύστερα από τα πρώτα του λεπτά με το God of War, κάτι που έγινε σχεδόν 5 μήνες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Καθώς η Santa Monica Studios πλησίαζε στο τέλος της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ο Barlog δεν ήταν ακόμη σίγουρος για το combat system του παιχνιδιού και ζήτησε τη γνώμη του Yoshida.

Το αποτέλεσμα;

"Τα framerate ήταν άθλια, τίποτα δεν έμοιαζε να είναι εντάξει", δηλώνει ο Barlog για τη συγκεκριμένη συνάντηση. Μπορεί ο Yoshida να μην μίλησε ξεκάθαρα για τη γνώμη του, όμως οι κινήσεις και οι εκφράσεις του μίλησαν αντί για αυτόν.

"Έπαιζε με τους ώμους μαζεμένους, ενώ ταυτόχρονα κούναγε το κεφάλι του", δήλωσε ο Barlog. "Ήμουν σίγουρος πως δεν πέρασε και πολύ καλά, κάτι που ήταν πολύ καλό για εμάς, αν και απογοητεύτηκα λίγο. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που τον προσκάλεσα".

Τελικά, ο Balrog έμαθε την αλήθεια μερικές εβδομάδες αργότερα από έναν κοινό φίλο των δύο προσωπικοτήτων της Sony. "Εργάζεσαι πάνω στο God of War; Πρέπει να πω, πως έπαιξα το παιχνίδι πριν από μερικές ημέρες και τρομοκρατήθηκα".

Δεν ξέρουμε εάν η αντίδραση του Yoshida λειτούργησε ευεργετικά για όλη την ομάδα της Santa Monica, όμως το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από αυτό που αντίκρυσε για πρώτη φορά ο πρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας.

Τη γνώμη του IGN Greece μπορείτε να δείτε και στο σχετικό review, το οποίο μάλλον δεν συμμερίζεται την αρχική άποψη του φίλτατου Shuhei Yoshida.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, περιμένει στη σπηλία του για το Marvel's Spider-Man.

IGN Greece Ολοκληρώθηκε το κυνήγι του 'τελευταίου μυστηρίου' του God of War Οι παίκτες ψάχνουν το τελευταίο μυστικό του God of War God of War: Πλησιάζοντας με 'γοργούς ρυθμούς' τις 1 δις προβολές στο YouTube

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα