Ποιος Avenger βρίζει περισσότερο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel;

Καντήλια συμπαντικών διαστάσεων.

Με το "Avengers: Endgame" να κυκλοφορεί από τις 24 Απριλίου, πολλές από τις απορίες μας απαντήθηκαν κι άλλες τόσες εξακολουθούν να απαντώνται. Σήμερα σειρά έχει το ποιος βρίζει περισσότερο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (MCU).

Η απάντηση... μπορεί και να μη σας εκπλήξει, ειδικά αν έχετε δει όλες τις ταινίες του MCU μέχρι σήμερα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την πλήρη κατάταξή μας με όλους τους Εκδικητές που έβρισαν μέσα στο MCU, μέχρι και το "Avengers: Infinity War".

Όπως βλέπετε, δεν υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. Ο πιο αθυρόστομος Avenger, με διαφορά, είναι ο Tony Stark, μετρώντας 44 βρισιές, κυρίως στο πεδίο του... "ass". Ίσως φταίει η παιχνιδιάρικη φύση του, ίσως φταίει το προφίλ που ανέπτυξε όταν πωλούσε όπλα στις πιο σκοτεινές γωνιές του κόσμου, αλλά όπως και να 'χει, αν οι Εκδικητές είχαν "swear jar", ο Tony θα έβαζε σίγουρα τα περισσότερα χρήματα.

Αμέσως μετά τον Tony έρχεται ο νορβηγικός θεός που αγαπάει την μπύρα. Το ενδιαφέρον είναι πως ο Thor ήταν ο πιο ήσυχος για πολλά χρόνια στο MCU, δηλαδή στα "Thor", "The Avengers", "The Dark World" και "Age of Ultron". Το σημείο καμπής του ήταν φυσικά το "Ragnarok".

Από όλους τους Εκδικητές, ο Vision βγαίνει νικητής -ας το πούμε- με μηδέν βρισιές, και για πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από τον Tony Stark, το λεξιλόγιό του είναι απρόσμενα "καθαρό".

Quicksilver και Wanda, ήσυχα παιδιά, ρίχνουν ο καθένας από μία βρισιά, ενώ ο Steve Rogers εννιά.

Πώς σας φάνηκαν τα αποτελέσματα και οι "εκδικητικές" αθυροστομίες; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια, ενώ μπορείτε από εδώ να διαβάσετε το spoiler free review μας για το φινάλε των Εκδικητών, "Avengers: Endgame".

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Dark Phoenix - Final Trailer H Marvel επιβεβαιώνει τα "WandaVision" και "What If" για το Disney+ Ο Chris Evans αρνήθηκε αρχικά τον ρόλο του Captain America

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα