To Avengers: Endgame σπάει ρεκόρ στο Twitter

Η βδομάδα των ρεκόρ σε σινεμά και τηλεόραση.

To Twitter ανακοίνωσε ότι η νεώτερη ταινία "Avengers" είναι η πιο πολυσυζητημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου.

Την ίδια εβδομάδα που το "Game of Thrones" είχε τα περισσότερα tweets για τηλεοπτική σειρά που έχουν γίνει ποτέ, κατάφερε και το "Avengers: Endgame" το ίδιο ρεκόρ, αλλά για τον κόσμο των ταινιών, με πάνω από 50 εκατομμύρια tweets (μέσω Marvel).

Όσο

για τους πιο πολυσυζητημένους χαρακτήρες, πρώτος ήταν ο αντίπαλος της ταινίας, Thanos, και την πεντάδα έκλεισα οι original Avengers - Thor, Iron Man, Captain America και Hulk. Στη λίστα υπήρξαν επίσης οι Loki, Spider-Man, Black Widow, Groot και Nebula.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό ρεκόρ που έχει καταφέρει η ταινία λίγο παραπάνω από μια εβδομάδα κυκλοφορίας, καθώς έχει καταρρίψει κάμποσα ρεκόρ στο box office ξεπερνώντας μάλιστα τα $1,2 δις σε μόλις 5 ημέρες.

Η ταινία παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους και το Phase 3 της Marvel αναμένεται να κλείσει με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far from Home" το καλοκαίρι. Μετά θα μάθουμε και τα επόμενα σχέδια της εταιρείας του MCU. Έχουμε όμως ήδη μερικές πρώτες πληροφορίες.

Κάποιοι MCU ηθοποιοί ετοιμάζονται να μετακομίσουν για το Disney+, όπως οι Tom Hiddleston (Loki), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Paul Bettany (Vision), Anthony Mackie (Falcon), Sebastian Stan (Winter Soldier) και Jeremy Renner (Hawkeye), που θα έχουν τη δική τους σειρά στη νέα streaming υπηρεσία της Disney. Οι συμφωνίες αυτές ωστόσο λέγεται πως θα είναι ξεχωριστές από αυτές των ταινιών και πως "δεν αναιρούν τις εμφανίσεις σε μελλοντικές ταινίες της Marvel".

Αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, οι πηγές του THR λένε επίσης πως ο Chadwick Boseman (Black Panther) και ο Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), έχουν μια ακόμα επιλογή που ίσως οδηγήσει σε sequel των σόλο ταινιών τους.

Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό για το MCU και τους αστέρες του, και τώρα που το "Avengers: Endgame" έχει πλέον βγει, θα δώσει την ευκαιρία για νέες προσθήκες, με το "Eternals" και την Angelina Jolie, τον ασιάτη υπερήρωα και το τρίτο Guardians of the Galaxy Vol. με τον James Gunn πίσω στο τιμόνι.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα