Στα Νησιά Φερόε ο τελικός Κυπέλλου!

Στην ανατολική ακτή της νήσου Στρεμόι βρίσκεται το Τορσχάβν, η πρωτεύουσα των Νήσων Φερόε και στο προάστιο Γκούντανταλουρ έχει κατασκευαστεί το "Τόρσβολουρ". Το καμάρι των κατοίκων, το ποδοσφαιρικό ...στολίδι των Νήσων και έδρα των "Βίκινγκς". Τόσα και τόσα παιχνίδια έχει φιλοξενήσει το συγκεκριμένο γήπεδο. Ακόμα και η Εθνική Ιταλίας έχει αγωνιστεί στο... θρυλικό "Τόρσβολουρ", γιατί να μην γίνει και εκεί ο τελικός του Κυπέλλου
Ελλάδας; Οι κάτοικοι των Νήσων, σίγουρα θα έχουν λατρέψει τη χώρα μας μετά το προ ετών ποδοσφαιρικό ...γλέντι που έστησαν οι ερασιτέχνες παίκτες του αντιπροσωπευτικού τους συγκροτήματος και δεν θα έχουν καμία αντίρρηση. Ε, και το θέμα με την προκήρυξη και το VAR, θα το λύσουμε και αυτό. Καλή θέληση να υπάρχει.

Άλλωστε εδώ και τρία χρόνια οι "υπεύθυνοι" ιδρώνουν και βασανίζονται για να καταφέρουν να διοργανώσουν ένα τελικό Κυπέλλου με κόσμο. Ας πάρουν την απόφαση να γίνει στα όμορφα Νησιά Φερόε, να γλιτώσουν και από τον κόπο. Και εκεί πρόβατα θα βρουν και μάλιστα πιο πολλά από εδώ.

Ας σοβαρευτούμε! Πραγματικά με ...ξεπερνάει - που λέει και η νεολαία μας - αυτό το σκηνικό του παραλόγου και το έργο "θα γίνει ή δεν θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου με κόσμο" που βλέπουμε σε ...ριπλέι τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι πέρα από κάθε λογική αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και μόνο στην Ελλάδα.

Σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και σε οποιαδήποτε γωνιά αυτού του πλανήτη, δεν νομίζω ότι θα ήταν καν θέμα προς συζήτηση. Από τη Νέα Ζηλανδία μέχρι την Αλάσκα και από την Παταγονία μέχρι την Άπω Ανατολή. Λίγες μέρες πριν από τον τελικό Κυπέλλου, δεν γνωρίζουμε αν το παιχνίδι θα γίνει με κόσμο και αν ναι με πόσους φιλάθλους, αν θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας, αν οι καντίνες θα είναι ανοικτές και αν τελικά θα σερβίρουν χοτ ντογκ ή σάντουιτς. Σοβαρευτείτε κύριοι! Σοβαρευτείτε! Και αν είστε ανεπαρκείς ή ανίκανοι να διοργανώσετε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, τότε μπορείτε να ανοίξετε το λεξικό και να πάτε κατευθείαν στο γράμμα "Π". Κάπου εκεί θα βρείτε μια λέξη, την οποία αγνοείτε εδώ και χρόνια. Την παραίτηση...
Keywords
Τυχαία Θέματα