Τις γυναίκες του "Avengers: Endgame" εξυμνεί ο Robert Downey Jr.

Τι καλός!

Ο Robert Downey Jr. τίμησε τις γυναίκες της Marvel μοιράζοντας μαζί μας μια φωτογραφία από τα παρασκήνια, η οποία περιλαμβάνει τις περισσότερες από τις πρωταγωνίστριες του "Avengers: Endgame" στο τραπέζι που τους έκανε.

Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον ηθοποιό στο Instagram. Οι φωτογραφίες πάρθηκαν από τον Jimmy Rich και σε αυτές βλέπουμε τις Gwyneth Paltrow,

Pom Klementieff, Brie Larson, Zoe Saldana, Evangeline Lilly, Danai Gurira, Elizabeth Olsen, Karen Gillan και Letitia Wright.

Δείτε τις παρακάτω:

Photos by Jimmy Rich.

'Τρανταχτά' ονόματα λείπουν από το τραπέζι, όπως οι Scarlet Johansson και Tessa Thompson, αν και αυτό μπορεί απλά να σημαίνει ότι δεν είχαν γύρισμα εκείνη την ημέρα. Οι περισσότερες από τις πρωταγωνίστριες βρίσκονται σε κάποιο στάδιο του μακιγιάζ τους, η Saldana και η Gillan έχουν άλλο χρώμα, ενώ οι Olsen και Klementieff φέρουν χαρακτηριστικά στοιχεία των χαρακτήρων τους.

Αν έχετε δει το "Endgame" μπορείτε να διαβάσετε για την κατάληξη του Captain America, για τον κρυφό ήχο μετά το τέλος των τίτλων της ταινίας και να δείτε το 'παράνομο' βίντεο που ανέβασε ο Chris Pratt.

Η ταινία 'χτύπησε' τα $1,2 δις σε πέντε μέρες σπάζοντας το ρεκόρ και στη χώρα μας. Φυσικά, έγινε η πιο πολυσυζητημένη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου στο Twitter. Αποκαλύφθηκαν, επίσης, και οι μισθοί των ηθοποιών για την ταινία.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας, το οποίο δεν περιέχει spoilers και να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε 1 από τα 5 FunkoPop της ταινίας.

IGN Greece To Avengers: Endgame σπάει ρεκόρ στο Twitter Αποκαλύπτονται οι μυθικοί μισθοί και συμφωνίες των αστέρων Avengers Οι σεναριογράφοι του Avengers: Endgame εξηγούν την κατάληξη του Captain America

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα