Ποια σκηνή με τον Tony Stark κόπηκε από το "Avengers: Infinity War";

Ποιος θα κουβαλούσε ένα μη ανιχνεύσιμο κινητό όταν πήγαινε για jogging; Κανείς, παρά μόνο ο Iron Man.

Εάν αναλογιστεί κάποιος πόσο μεγάλη είναι η ιστορία του "Avengers: Infinity War is", είναι λογικό να χαθούν κάποιες από τις πτυχές αυτής της ιστορίας, με μία από αυτές να είναι το "μη ανιχνεύσιμο κινητό" (burner phone) του Tony Stark (Robert Downey Jr.). Στο κομμάτι του σχολιασμού κατά την διάρκεια της DigitalHD έκδοσης του "Avengers: Infinity

War", ο σκηνοθέτης Joe Russo αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα υπήρχε μια άλλη σκηνή που τελικά απορρίφθηκε, η οποία αποκάλυπτε γιατί ο Tony απλά συνέχιζε να κουβαλάει αυτό το τηλέφωνο ενώ ήταν εκτός για jogging.

"Για να είμαστε δίκαιοι, είχαμε μια άλλη σκηνή μεταξύ της Pepper και του Tony που έδειχνε από πού προέρχεται το τηλέφωνο. Αλλά, επιλέξαμε να επιστρέψουμε πίσω στη σκηνή στο πάρκο."

Η σκηνή με το "μη ανιχνεύσιμο κινητό" ήταν αντικείμενο πολλών συζητήσεων μετά την κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, ήταν από τις πρώτες σκηνές του "Infinity War", όπου ο Dr. Strange συναντιέται με τον Tony Stark και τον Bruce Banner στο Sanctum Sanctorum.

Ο Anthony Russo αστειεύτηκε, λέγοντας ότι, “είναι βολικό ότι το κρατάει φορτισμένο το κινητό.” Ο Stephen McFeely, σεναριογράφος της ταινίας, όπως και πολλών ταινιών του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel, έδωσε περισσότερες εξηγήσεις, προσθέτοντας με την σειρά του ότι όταν ο Bruce Banner (Mark Ruffalo) προτείνει τον Steve Rogers για βοήθεια, ο Tony γνωρίζει ποια είναι η κατάσταση του Rogers και πολλών άλλων χαρακτήρων. “Όταν λέει ότι 'ο Steve μάλλον είναι ικανός να βοηθήσει', είναι γιατί ο Tony ξέρει ότι η Wanda δραπέτευσε με τον Steve και ότι ο Vision ίσως έχει σχέση με την Wanda, για αυτό δεν κάλεσε τον Vision να τους βοηθήσει στην πρώτη μάχη με τον Thanos. Οπότε, ο Tony ξέρει πολλά εδώ, άσχετα αν δεν το ξεκαθαρίζουμε εμείς στο κοινό.”

Ο Joe Russo, επίσης, λέει ότι ο Tony Stark “είναι πολύ έξυπνος και έχει πολύ μεγάλο εγωισμό για να είναι τσιράκι της κυβέρνησης και θα χρησιμοποιήσει τα γεγονότα από το "Civil War" για να προσπαθήσει να κρατήσει μαζί τους Avengers. Στο τέλος του "Civil War", ο Tony τους άφησε όλους να πάρουν τον δρόμο τους, με τον Joe Russo να προσθέτει ότι ο Tony δεν προσπάθησε ενεργά να προσφύγει στη δικαιοσύνη κάποιον από αυτούς τους φυγόδικους Avengers και ότι "έχει στρέψει το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση". Το βάρος, βέβαια, των γεγονότων του "Civil War" γίνεται αισθητό από την συμπεριφορά του Tony, όταν του προτείνουν να καλέσει τον Captain America για βοήθεια.

Ευτυχώς υπάρχουν κομμάτια σχολιασμού για να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες και χρώμα στην ιστορία του "Infinity War", όπου λεπτομέρειες σαν και αυτή με το "μη ανιχνεύσιμο κινητό", χάνονται μέσα στον όγκο της ιστορίας.

Για περισσότερα σχετικά με το "Infinity War", μπορείτε να διαβάσετε για το πόσο επηρεάστηκε ο Thanos από το χτύπημα των δαχτύλων του, την ανάλυση της στρατηγικής του για την συγκέντρωση των Infinity Stones αλλά και το τι είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας για το λάθος του Star-Lord.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο Facebook σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε snap τον εαυτό σαςΟ σκηνοθέτης του "Avengers: Infinity War" μιλά για το λάθος του Star-LordΑπαντήσεις δόθηκαν για τη στρατηγική του Thanos στη συγκέντρωση των Infinity Stones

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα