Ο Ναδάλ έχει κάνει τις περισσότερες αλλαγές!

17:02 3/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο πρώην Νο4 του κόσμου, Γκρεγκ Ρουζέτσκι, θεωρεί πως ο Ραφαέλ Ναδάλ έχει προσαρμόσει περισσότερο το παιχνίδι του όσον περνούν τα χρόνια σε σχέση με τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που θα χρειαστεί να κάνει και πάλι και στο επερχόμενο Αμερικανικό Όπεν!

O παλαίμαχος Βρετανός (αντιπροσώπευσε και τον Καναδά για μερικά χρόνια), τενίστας έδωσε τα εύσημα στον Ραφαέλ Ναδάλ για τις περισσότερες αλλαγές που χρειάστηκε να κάνει στο παιχνίδι σε σχέση με τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς που έχουν προσθέσει κάποιες πινελιές στη δική τους στρατηγική.

“Δεν

νομίζω ότι οι Φέντερερ και Τζόκοβιτς χρειάστηκε ποτέ να αλλάξουν ριζικά τη στρατηγική τους. Ο Ναδάλ την έχει αλλάξει πολύ, ειδικά στη σκληρή επιφάνεια, παίζει πιο κοντά στη βασική γραμμή, σερβίρει δυνατότερα, είναι πολύ πιο επιθετικός από παλιά” ανέφερε ο Ρουζέτσκι.

Περιμένει ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον φετινό Αμερικανικό Όπεν.

“Με τον Φέντερερ να κατακτά το Αυστραλιανό, τον Ναδάλ το Γαλλικό και τον Τζόκοβιτς το Wimbledon, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Η φυσική κατάσταση θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο γιατί βαδίζουμε προς το τέλος της σεζόν. Ο καινούριος κανονισμός με το ρολόι θα επιταχύνει τη διαδικασία. Τέλος, το άπειρο bouncing της μπάλας από τον Τζόκοβιτς και τον Τσίλιτς! Τώρα, θα πρέπει να βρουν τρόπο να κερδίζουν πιο γρήγορα τους πόντους” κατέληξε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Ναδάλ έχει κάνει τις περισσότερες αλλαγές! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα