Πήρε εξιτήριο ο Σισέ

17 μέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Σενεγαλέζος πήρε εξιτήριο και αναμένεται σταδιακά η επιστροφή του στις προπονήσεις και στη συνέχεια στους αγώνες. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αισθάνεται αδυναμία λόγω της παραμονής του στο νοσοκομείο. Η διακοπή του πρωταθλήματος, του δίνει χρόνο για να επανακάμψει, ωστόσο το πρόγραμμα αποκατάστασης του θα είναι ιδιαιτέρως προσεκτικό, καθώς η επιστροφή του σε δράση μπορεί να είναι
μακροπρόθεσμη.

Να θυμήσουμε πως ο Παπέ Σίσε, λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ, είχε αισθανθεί αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσκομείο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ενημερώσει τότε πως ο Σισέ είχε υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού προερχόταν από ίωση, η οποία δεν είχε υποχωρήσει εντελώς με αποτέλεσμα να εξελιχθεί.

Όπως είχατε διαβάσει από το novasports.gr, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού προτίμησε να επιμηκύνει τη νοσηλεία του Σισέ, για να προφυλάξει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ήδη ο Σισέ έχει λείψει από τα ματς με Τότεναμ, Παναθηναϊκό, Λαμία, Ερυθρό Αστέρα, ενώ θ' απουσιάσει από το μεγάλο ματς της Σενεγάλης με τη Βραζιλία στις 10 Οκτωβρίου. Προφανώς πρόκειται για ένα πολύ καλό νέο για τον Μαρτίνς, καθώς ο Πορτογάλος χρειάζεται άμεσα αξιόπιστες λύσεις για την αμυντική γραμμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα