Με το Novasports.gr σε Ριζούπολη και Λάρισα

Με δυο αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο, καθώς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ξάνθη και η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ στη Λάρισα.

Παρακολουθείστε στις 16:15 από τη Web TV
του Novasports.gr, το pre game της αναμέτρησης των “πράσινων” με τους Ακρίτες, ενώ στις 17:15 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη της αναμέτρησης. Στις 19:25 θα ξεκινήσει το post game του αγώνα, με όλο το ρεπορτάζ και τις αναλύσεις.

Επίσης, δείτε στις 18:30 το pre game του αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ και στις 19:30 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του ματς στο “AEL FC Arena”. Στις 21:40 θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε το post game του αγώνα, με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλο το ρεπορτάζ.

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στη Ριζούπολη την Ξάνθη και θέλει να πανηγυρίσει τη δεύτερη εφετινή του νίκη, μετά από αυτή που σημείωσε στη Νέα Σμύρνη (1-0) κόντρα στον Πανιώνιο. Οι Ακρίτες από την πλευρά τους προέρχονται από την εντός έδρας νίκη 3-1 κόντρα στον Βόλο. Η Ξάνθη βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με δώδεκα βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δέκατη θέση με πέντε βαθμούς.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η ΑΕΛ θα υποδεχτεί στο “AEL FC Arena” την ΑΕΚ. Οι “βυσσινί” προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 3-2 επί του Άρη, ενώ οι “κιτρινόμαυροι” από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με επτά βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Σάββατο 5 Οκτωβρίου
Παναθηναϊκός-ΑΟ Ξάνθη (17:15 Novasports1HD)
ΑΕΛ-ΑΕΚ (19:30 Novasports2HD)

Κυριακή 6 Οκτωβρίου
Βόλος ΝΠΣ-Ατρόμητος (15:00 Novasports1HD)
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:15 Novasports2HD)
ΟΦΗ-Πανιώνιος (17:15 Novasports3HD)
Άρης-Ολυμπιακός (19:30 Novasports1HD)

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου
ΠΑΣ Λαμία-Παναιτωλικός (20:00)
Keywords
Τυχαία Θέματα