Περιμένει τον Βαλμπουενά ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει τις προσεχείς ημέρες την επιστροφή του Ματιέ Βαλμπουενά σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να τον υπολογίζει για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γάλλος μεοσεπιθετικός των Πειραιωτών αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, καθώς η πορεία της αποθεραπείας του πηγαίνει πολύ καλά. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να είναι “ετοιμοπόλεμος” για τα ματς με Ξάνθη
στα Πηγάδια, Μπάγερν Μονάχου στη Γερμανία και Ατρόμητο στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί ο Βαλμπουενά στο ματς με τους Ακρίτες ή να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Από εκεί και πέρα, τις προσεχείς ημέρες θα αποφασίσει ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής. Σημαντικές αλλαγές δεν αναμένονται, με τον Μαρτίνς να είναι ευχαριστημένος με τα όσα βλέπει από τους παίκτες στα τελευταία ματς Το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί το 4-3-3, με την τριάδα των Γκιλιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή.
Keywords
Τυχαία Θέματα