Ψάχνει το δεύτερο διπλό στη Ρωσία

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να διπλασιάσει τις εκτός έδρας νίκες του στην αναμέτρηση με τη Χίμκι, λίγες ημέρες μετά το πρώτο διπλό επί της Ζενίτ και πάλι στη Ρωσία (19:00 Novasports1HD). Οι “πράσινοι” εμφανίζονται αποφασισμένοι για τη νίκη, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τις ήττες στα ματς με τις Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης
περιμένει από την ομάδα του να παρουσιάσει και πάλι το καλό της αγωνιστικό προφίλ, έτσι ώστε να έρθει η τρίτη νίκη στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας κόουτς ψάχνει την πρώτη του νίκη κόντρα στη ρωσική ομάδα, καθώς στην προηγούμενη θητεία του τη σεζόν 2012-2013 είχε δυο ήττες στα δυο ματς με τους Μοσχοβίτες. Η Χίμκι είχε νικήσει 79-67 στο ΟΑΚΑ και 78-77 στη Μόσχα. Ο Πεδουλάκης δεν υπολογίζει στον Νίκο Παππά, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια θλάση. Από την άλλη πλευρά θα απουσιάσουν οι Γιόβιτς, Μοοζγκόφ, Βιάλτσεφ και Βαλίεφ. Το έργο των “πράσινων” δε θα είναι εύκολο, καθώς απέναντί τους θα βρουν μια δυνατή και φορμαρισμένη ομάδα, η οποία έχει 3-1 νίκες έως τώρα στη διοργάνωση.

Αυτή θα είναι η ένατη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων. Στις προηγούμενες οκτώ, ο Παναθηναϊκός μετράει τέσσερις νίκες. Επί ρωσικού εδάφους, η Χίμκι μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς, με τους “πράσινους” να κερδίζουν το πρώτο ματς των δυο ομάδων στη Μόσχα το 2009 με 87-82. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ζόζεφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μάρτσιν Κοβάλσκι (Πολωνία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Τρίτη 29/10
Χίμκι-Παναθηναϊκός 19:00
Αναντολού Εφές-Ερυθρός Αστέρας 19:30
Άλμπα Βερολίνου-Αρμάνι Μιλάνο 21:00
Βιλερμπάν-Μπασκόνια 21:45

Τετάρτη 30/10
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 19:00
Ζαλγκίρις Κάουνας-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 20:00
Μακάμπι Τελ Αβίβ-Φενέρμπαχτσε 21:05
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης 21:30
Μπαρτσελόνα-Βαλένθια 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα