Ο Μαρινάκης είναι ο “Ρομπέν των Δασών”

Στο επίκεντρο βρέθηκε η κίνηση της διοίκησης της Νότιγχαμ Φόρεστ να μοιράσει τρεις χιλιάδες μερίδες φαγητού στους άστεγους της πόλης, μετά την αναβολή του αγώνα με τη Ρέντινγκ για το πρωτάθλημα της Championship. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της αγγλικής ομάδας αποφάσισε να μοιράσει τις συγκεκριμένες μερίδες, μετά από την απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας και του Ολυμπιακού να υπάρξει μεγαλύτερη ευαισθησία προς τους αδύναμους της πόλης. Οι φίλαθλοι της αγγλικής ομάδας αποθέωσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την αλλαγή
στην πολιτική της ομάδας, ενώ παράλληλα ο αγγλικός Τύπος αφιέρωσε αρκετά δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Τα BBC και CNN παρομοίασαν τον διοικητικό ηγέτη της αγγλικής ομάδας με τον “Ρομπέν των Δασών”.

Ο αθλητικός διευθυντής της αγγλικής ομάδας, Τζόνι Όουεν δήλωσε χαρακτηριστικά: “Αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες είναι υψίστης σημασίας για τον σύλλογό μας. Γίνονται με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προσπαθεί να βοηθήσει την τοπική κοινωνία”. Προσφέροντας αυτά τα τρόφιμα μπορέσαμε να βοηθήσουμε όσους το χρειάζονται περισσότερο στην τοπική κοινωνία του Νότιγχαμ. Εκείνους που είναι άστεγοι και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους. Θα είμαστε δίπλα τους και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη βοήθειά μας”.

Το ποστάρισμα της Νότιγχαμ Φόρεστ:

Game off but nothing goes to waste

Keywords
Τυχαία Θέματα