Προβληματισμός στην Άντερλεχτ για τον Βράνιες

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Άντερλεχτ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ, καθώς οι Βέλγοι θεωρούν πως δύσκολο θα παραμείνει ο Βόσνιος αμυντικός στην Ένωση, μετά το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η επικείμενη τιμωρία της Ένωσης στον παίκτη, για το ποστάρισμά του στο Instagram, με το
οποίο απαντούσε στους οπαδούς του Ολυμπιακού για το πανό τους στο πρόσφατο ντέρμπι των δυο ομάδων, αναμένεται να φέρει τον παίκτη όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από τα Σπάτα.

Ο Βράνιες είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από την Ένωση με τη μορφή δανεισμού, χωρίς όμως να υπάρχει οψιόν για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ο Βόσνιος αμυντικός δεσμεύεται έως το 2022 με τη βελγική ομάδα, η οποία θέλει να τον ξεφορτωθεί, καθώς δεν έχει μείνει ευχαριστημένη με την παρουσία του στις Βρυξέλλες. Οι “κιτρινόμαυροι” από την πλευρά τους δεν έχουν αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη και η οριστική απόφαση αναμένεται στο τέλος της σεζόν. Την ίδια στιγμή, η βελγική εφημερίδα “Het Laatste Nieuws” αναφέρει πως τα πρόσφατα καμώματα του Βράνιες, αναμένεται να έχουν συνέπειες στην προσπάθεια της Άντερλεχτ να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα