Παρί: Η πιο ευάλωτη της τελευταίας εννιαετίας!

Παρί: Η πιο ευάλωτη της τελευταίας εννιαετίας!gdouskasΔευ, 03/15/2021 - 16:34

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ισοπαλίες των Λιλ και Λιόν, αφού ηττήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα από τη Ναντ, γνωρίζοντας την έβδομη ήττα της στη Ligue 1.

Το σκηνικό που είχε στηθεί για την Παρί Σεν

Ζερμέν στην ολοκλήρωση της 29ης αγωνιστικής ήταν ιδανικό για εκείνη. Την Παρασκευή η Λιόν δεν κατάφερε να νικήσει στην έδρα της Ρενς (1-1) και το απόγευμα της Κυριακής η Λιλ έμενε στο 0-0 με τη Μονακό στο Πριγκιπάτο.

Επομένως με δική της επικράτηση επί της Ναντ στο «Παρκ ντε Πρενς» θα έπιανε τους «λιλουά» στους 63 βαθμούς και θα πατούσε κορυφή χάρη στην καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αντ’ αυτού, ήρθε μια ήττα και μάλιστα με ανατροπή από τα «καναρίνια» του Αντουάν Κομπουαρέ, για να επιβεβαιώσει πως η φετινή εκδοχή της Παρί είναι αρκετά ευάλωτη, ειδικά εντός των τειχών.

Για πρώτη από τη σεζόν 2011/12, η Παρί μετράει 9 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, ήταν η πρώτη φορά από τις 7 Μαίου 2014, που οι Παριζιάνοι γνώρισαν εντός έδρας ήττα στη Ligue 1, μολονότι πέτυχαν πρώτοι γκολ.  

Η Ναντ πέτυχε την πρώτη νίκη της στο σπίτι των νυν πρωταθλητών από τις 22 Νοεμβρίου 2002,  ενώ ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο με 3 ήττες στα 12 πρώτα παιχνίδια του στον πάγκο της Παρί, έχει εγγράψει τη χειρότερη εκκίνηση προπονητή της PSG από το 2011 και μετά. 

ΓΑΛΛΙΑ - Ligue 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΓΑΛΛΙΑ Η νέα ήττα από τη Ναντ για το πρωτάθλημα, ανέβασε τις απώλειες των Παριζιάνων στις 9 σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που είχε να συμβεί από το 2011/12. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 16:34 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα