Άρης: Αγωνία Μάντζιου για δύο…

Άρης: Αγωνία Μάντζιου για δύο…tbairaktΔευ, 03/15/2021 - 16:26

Ο Άκης Μάντζιος θα γνωρίζει αύριο (16/3) αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μήτρογλου και Ματίγια ενόψει της έναρξης των play offs.


Ο τεχνικός των κίτρινων της Θεσσαλονίκης κάθε «σ’ αναμμένα κάρβουνα» προκειμένου να μάθει την κατάσταση των Κώστα Μήτρογλου και Χαβιέρ Ματίγια.


Ο Μήτρογλου έγινε αλλαγή στο ματς με τον ΟΦΗ λόγω προβλήματος στον τετρακέφαλο. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για θλάση ή τράβηγμα. 


Ο Χαβιέρ Ματίγια ταλαιπωρείται εδώ και καιρό με τραυματισμό και πριν από λίγες ημέρες μπήκε σταδιακά στο προπονητικό πρόγραμμα, χωρίς να φορτσάρει. Με δεδομένη την απουσία του για σχεδόν 40 ημέρες θα χρειαστεί χρόνο και η επιστροφή του πρέπει να γίνει προσεκτικά και χωρίς ρίσκο για να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.


Η σίγουρη απουσία ακούει στο όνομα Σάντε Σίλβα, μιας και ο Πορτογάλος επιθετικός συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στην πρεμιέρα των Play offs.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άκης Μάντζιος θα γνωρίζει αύριο (16/3) αν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μήτρογλου και Ματίγια ενόψει της έναρξης των play offs. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 16:26 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα