Κλίπερς: Φανερά προβληματισμένος ο Λέοναρντ

Κλίπερς: Φανερά προβληματισμένος ο ΛέοναρντtnalΔευ, 03/15/2021 - 14:27

Ο Κάουι Λέοναρντ εμφανίστηκε φανερά προβληματισμένος με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε μετά την ήττα από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, πως η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς, εν όψει και των play off. 

Αρχικά, ο Λέοναρντ δήλωσε: “Είναι πολύ ανησυχητικό. Αν θέλουμε να έχουμε την ευκαιρία μας προκειμένου

να πετύχουμε κάτι, πρέπει να είμαστε συνεπείς. Αυτό ακριβώς κάνουν οι σπουδαίες ομάδες. Είναι συνεπείς. Σίγουρα θα υπάρχουν και βραδιές όπου θα λείπει η ενέργεια. Όμως τα πάντα έχουν να κάνουν με τη συνέπεια. Από τους παίκτες έως και τους προπονητές”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Αυτό ακριβώς κάνει μια ομάδα μεγάλη. Τους παίκτες μεγάλους. Τους προπονητές μεγάλους. Η συνέπεια στις νίκες. Να γίνουν οι νίκες συνήθεια της ομάδας”.

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Clippers - Μπάσκετ Off Off tnal Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Los Angeles Clippers ΑΜΕΡΙΚΗ Ο Κάουι Λέοναρντ εμφανίστηκε φανερά προβληματισμένος με τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των Λος Άντζελες Κλίπερς. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 14:27 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα