ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Ντε Γκουζμάν η προπόνηση

ΟΦΗ: Χωρίς Νέιρα και Ντε Γκουζμάν η προπόνησηantoniamath11Δευ, 03/15/2021 - 16:25

Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια προπονήθηκαν το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (15/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (14/3) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, οι υπόλοιποι έκαναν προπόνηση που περιλάμβανε δύναμη, αγωνιστικά παιχνίδια και αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους. 

Εκτός από το πρόγραμμα του Έλληνα τεχνικού

έμειναν οι Χουάν Νείρα και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν που τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τους "κιτρινόμαυρους" και η σοβαρότητα των προβλημάτων τους θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες. 

Θεραπεία συνεχίζουν οι Αποστόλης Γιάννου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Γιώργος Σουρναράκης, Σελίμοβιτς και Ναμπί. Πρόγραμμα αποκατάστασης συνεχίσει ο Ρικάρντο Βαζ. 

Την Τρίτη (16/3) οι παίκτες θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη (17/3) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις. 

Μάλιστα κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής είτε προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών θα προπονηθούν κανονικά την Τρίτη. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ, χωρίς τους Χουάν Νέιρα και Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, οι οποίοι αποχώρισαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Άρη. Article publish on Δευ, 03/15/2021 - 16:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα