Παραμένει αμετάπειστος ο Μελιόπουλος


Απόπειρα επαναπροσέγγισης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Δημήτρη Μελιόπουλο επιχειρήθηκε την Τετάρτη δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο 19χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Μάρκο Μπράνκο και τον – εκ των συνεργατών του – Γιώργο Γεωργιάδη, προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα επιστροφής του στα της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που προτάθηκε στον εν λόγω ποδοσφαιριστή, που φέρεται αποφασισμένος να εγκαταλείψει
την ενεργό δράση αρκετά πρόωρα και ν’ αφοσιωθεί στις σπουδές του, ήταν να ενσωματωθεί – προσωρινά – στην Κ19, εκεί όπου απαλλαγμένος από πίεση και με την αρωγή ανθρώπων όπως ο Πάμπλο Γκαρσία κι ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ να βρει ξανά τη χαρά στο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, όπως έχει τονιστεί το όλο θέμα δεν είναι μονοδιάστατο. Υπάρχουν αρκετές πτυχές που έχουν να κάνουν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και στα οποίο κανείς – πλην του ιδίου και των ανθρώπων του – δεν μπορεί να παρέμβει. Η πρόταση που του έγινε αφορούσε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ώστε η όλη κατάσταση να επανεξεταστεί και να συζητηθεί τον προσεχή Ιανουάριο.

Μια προοπτική όμως που δε βρήκε τον Δημήτρη σύμφωνο. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος κι η πάροδος αυτού είναι καταλυτικός παράγοντας …
Keywords
Τυχαία Θέματα