Παπαντωνίου: Η άκομψη ανάρτησή του για την Τούνη (pics)

00:32 5/9/2019 - Πηγή: Sportime

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο Νώντας Παπαντωνίου και Ιωάννα Τούνη εξακολουθούν να γίνονται viral για όποια έχει να κάνει με την πρώην σχέση τους. Για παράδειγμα την Τετάρτη (4/9) η είδηση ότι ο γνωστός καλαθοσφαιριστής μπλόκαρε το γνωστό μοντέλο προκάλεσε… πανικό.

Λίγο αργότερα μάλιστα ήρθε και μια άκομψη ανάρτηση του Παπαντωνίου για να πυροδοτήσει νέο χαμό στα σχόλια στον κόσμο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ιωάννα Τούνη: Έφαγε «μπλοκ» το μοντέλο!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο μπασκετμπολίστας δείχνει το… επίμαχο σημείο του συνοδεύοντας την ανάρτησή

του με τη φράση «σε άλλα νέα της ημέρας».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν λίγο καιρό στο Μπαλί, μέρος στο οποίο το ζευγάρι βρέθηκε εκεί διακοπές παρότι χωρισμένο! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, κι αυτό καθώς το ταξίδι αυτό είχε κανονιστεί καιρό πριν.

Έτσι αν και χώρια αποφάσισαν να πάνε μαζί προκειμένου να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και να σώσουν τη σχέση τους.

Τελικά αυτό δεν συνέβη με την Τούνη να αποκαλύπτει ότι πλέον ο Νώντας την έχει μπλοκάρει, με τον τελευταίο μάλιστα να ποστάρει και την παρακάτω φωτο. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το αν όντως απευθύνεται στην πρώην σύντροφό του, ωστόσο ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με & χωρίς #photoshop Με ρωτάτε συνέχεια πως γίνεται να είμαι τόσο «αψεγάδιαστη», να τρωω ΤΑ ΠΑΝΤΑ και να μην παχαίνω, να έχω μονίμως τόσο καθαρή επιδερμίδα.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!! Κάνε swipe left και θα δεις την ίδια φωτογραφία, αλλά χωρίς ίχνος επεξεργασίας! Ναι ναι! Γιατί & η Τούνη κάνει ΦΩΤΟΣΟΠ, όπως ακριβώς και όλες οι «διάσημες» που ενδεχομένως θαυμάζεις ή απορείς, πως γίνεται ο θεός να τους τα έδωσε όλα & εσένα να σε Στο δια ταύτα! Μην σκας με όσα βλέπεις στα media.. δεν υπάρχει such thing as “η τέλεια γυναίκα” και δεν χρειάζεται κιόλας! Να σε αγαπάς, να σε προσέχεις, να τρως καλά, να πηγαίνεις που & που και σε κανένα γυμναστήριο… και αν αποφασίσεις να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, πρόσεξε τα πλακάκια και τα έπιπλα, μην γίνουν σαν πίνακες ζωγραφικής του Σαλβαδόρ Νταλί Σ’αγαπώ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni) στις 31 Αύγ, 2019 στις 10:32 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα