Έτσι χάλασε του Κωστή

Στις 12 Αυγούστου, εν μέσω της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό με την Μπασακσεχίρ στο "Γ. Καραϊσκάκης", χώρο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ βρήκε το όνομα του 19χρονου Κύπριου Ιωάννη Κωστή.

Το παιδί-θαύμα της Νέας Σαλαμίνας είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για συνεργασία πέντε ετών και μάλιστα είχε υπογράψει προσύμωνο. Απέμεναν ορισμένες λεπτομέρειες να διευθετηθούν μεταξύ των συλλόγων,
ενώ είχε βγει προς τα έξω πως η κυπριακή ομάδα θα έβαζε στα ταμεία της κάτι περισσότερο από 500.000 ευρώ. Μάλιστα ο παίκτης θα συνέχιζε να αγωνίζεται ως δανεικός στον κυπριακό σύλλογο και θα ενσωματωνόταν το ερχόμενο καλοκαίρι στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Πριν καν περάσει ένας μήνας, δεν υπάρχει συμφωνία της Νέας Σαλαμίνας με τον Ολυμπιακό και ο παίκτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Κύπρο. Από το σύλλογο της Μεγαλονήσου εκφράστηκε μέσω επίσημης θέσης η διαφωνία σε ορισμένα κρίσιμα σημεία του συμβολαίου, που είχαν να κάνουν με το ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρόύσε η Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Novasports.gr, οι απανωτές προκρίσεις του Ολυμπιακού και η είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ήχησε εξαιρετικά στους διοικούντες της κυπριακής ομάδας και από τη στιγμή που δεν υπήρχε οριστική συμφωνία, εκτίναξαν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, με αποτέλεσμα να χαλάσει το deal.
Keywords
Τυχαία Θέματα