Παραιτήθηκε ο Ζαμάνης!

Τη σκέψη του πράξη έκανε ο Διευθυντής ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Νίκος Ζαμάνης καθώς παραιτήθηκε λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Δάρα.

Η δήλωση του Νίκου Ζαμάνη

"Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχω διαπιστώσει πως υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ εμού και του Χρήστου Δάρα. Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτησή μου από την θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος και τις υπόλοιπες αρμοδιότητές μου στην ομάδα.
Υ.Γ. Η παραίτησή μου δεν έχει καμία σχέση με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα χρέη, και την αδειοδότηση.
Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια με αυτά πορευτήκαμε."

Κατιαγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο, όπου μέχρι την Τετάρτη το πρωί έτρεχαν τα μεταγραφικά, αλλά ξαφνικά το "γυαλί ράγισε" ανάμεσα στον Νίκο Ζαμάνη και τον Χρήστο Δάρα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, υπήρξε έλλειψη συνεννόησης σε πολλά ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία του συλλόγοτ με αποτέλεσμα ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ομάδας να θέτει την παραίτησή του.

Πλέον αναμένεται η αντίδραση του προέδρου της ομάδας, ο οποίος διατείνεται πως αν παραιτηθεί ο Ζαμάνης αυτομάτως θα παραιτηθεί κι ο ίδιος. Κι όλα αυτά σε μια περίοδο όπου ο Άκης Μάντζιος προσπαθεί να τρέξει το project που ανέλαβε, κάτι που πλέον είναι αβέβαιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα