H "Παναγία των Παρισίων" θα ζωντανέψει με live-action remake

Τα γκαργκόιλς θέλω να δω!

H Disney λέγεται ότι μεταφέρει το "Hunchback of Notre Dame" (Παναγία των Παρισίων) ξανά στη μεγάλη οθόνη, αλλά αυτήν τη φορά σε live-action μορφή.

Σύμφωνα με το Deadline, το remake θα έχει τον απλό τίτλο "Hunchback" και λέγεται πως θα γραφτεί από τον βραβευμένο με Βραβείο Tony σεναριογράφο, David Henry Hwang, γνωστό για τα έργα του "M. Butterfly", "Chinglish", "Golden Child", "The Dance",

"Railroad" κ.α..

Δημοσιεύματα θέλουν τον Josh Gad, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί πρόσφατα με την Disney στα "Beauty and the Beast" (2017) ως Le Fou και "Frozen" ως Olaf, να πρωταγωνιστεί ως τον γλυκύτατο καμπούρη Κουασιμόδο και να είναι παραγωγός στην ταινία.

Η ταινία λέγεται πως θα παραμείνει μιούζικαλ και οι Alan Menken και Stephen Schwartz θα γράψουν ένα νέο τραγούδι. Ο Menken δεν έχει γράψει μόνο την αυθεντική ταινία κινουμένων σχεδίων του 1996, αλλά και τα "Beauty and the Beast" (1991), "Aladdin" (1992), "Pocahontas" (1995), "Hercules" (1997) κ.α.. Ο Schwartz ήταν στιχουργός στα "Hunchback" και "Pocahontas".

Η ταινία θα είχε σαν πηγή έμπνευσης το ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουκγώ (1831), και όχι το έργο των Menken και Schwartz. Ο παραγωγός David Hoberman λέγεται ότι ήταν “κολλημένος” στη δημιουργία μιας live-action ταινίας "Hunchback", πριν ακόμα την κυκλοφορία της ταινίας κινουμένων σχεδίων, όταν ήταν ακόμα Πρόεδρος Ταινιών της Disney, αλλά οι πρώτες του προσπάθειες οδήγησαν στη δημιουργία της αρχικής ταινίας.

Η Disney τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να 'ταράξει' τα παιδικά μας χρόνια και να δημιουργήσει νέες αναμνήσεις, μετατρέποντας τις κλασικές ταινίες κινουμένων σχεδίων των ετών 1989-1999 σε live-action/CGI μορφή. Αναμένουμε τα remake των "The Lion King", "Aladdin", "Mulan" και πλέον "The Hunchback of Notre Dame".

Το "The Lion King" λέγεται ότι θα είναι διαφορετικό από το αυθεντικό και ρίξτε μια ματιά στους χαρακτήρες του "Aladdin", αν και το Genie θα γίνει μπλε με την βοήθεια του CGI για το μεγάλος μέρος της ταινίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceSpider-Man: Far From Home - First TrailerΙδού τα αποτελέσματα των Βραβείων Critics' ChoiceΝέο trailer για την επερχόμενη ταινία τρόμου "The Prodigy"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα