Παραχωρούν δωρεάν τις μετοχές του ΟΦΗ

Ο ένας μετά τον άλλον, οι μέτοχοι του ΟΦΗ, παραχωρούν δωρεάν τις μετοχές τους στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Η κρητική ΠΑΕ, ανακοίνωσε αρχικά:

"Συνεχίζεται η αλλαγή σελίδας του ΟΦΗ, καθώς και άλλοι μέτοχοι παραχώρησαν δωρεάν τις μετοχές τους, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Πρόκειται για τους: Μανόλη Μανωλιδάκη, Νίκο Πλατάκη, Λευτέρη Παπακαλιάτη, Γρηγόρη Βαρδαλαχάκη, Γιώργο Χατζάκη, Γιάννη Αδάμη, Ζαχαρία
Πετράκη, Γιώργο Βίστη, Κώστα Ρεπανάκη".

Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε αντίστοιχη κίνηση και από τον Αντίπα Σηφάκη, πρώτος πρόεδρος του ΟΦΗ από το ξεκίνημα της ομάδας από τη Γ' Εθνική:

"Ενας ακόμη βασικός μέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, αλλά και ο πρώτος πρόεδρος της ομάδας μας, μετά την επανεκκίνηση της, από την Γ’ Εθνική, ο Αντίπας Σηφάκης, παραχώρησε και αυτός, δωρεάν τις μετοχές του, στον επιχειρηματία Μιχάλη Μπούση.

Προηγήθηκε συνάντηση του Αντίπα Σηφάκη με τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος εκπροσωπεί τον επιχειρηματία, στην οποία έγινε συζήτηση πάνω στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται στον ΟΦΗ.

Συγκινημένος ο Αντίπας Σηφάκης, από τους ανθρώπους που ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2015 την επανεκκίνηση του ΟΦΗ, ανέφερε ότι είναι ένα πλάνο με σοβαρότητα και αντάξιο των προσδοκιών όλων.

Και, αποτελεί την ολοκλήρωση της προσπάθειας, που ξεκίνησαν κάποιοι επιχειρηματίες από το Ηράκλειο το 2015, προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στην Σούπερ Λίγκ και να βρεί ένα δυνατό επενδυτή για να προχωρήσει".
Keywords
Τυχαία Θέματα